Fotbal international Vini jr, jucătorul lui Real Madrid până în 2027. Anunţ oficial al "Galacticilor"

Data publicării:
Facebook Vinicius Jr.
Facebook Vinicius Jr.

Brazilianul Vinicius Jr şi-a prelungit contractul cu Real Madrid. 



Fotbalistul brazilian Vinicius Junior şi-a prelungit contactul cu Real Madrid până pe 30 iunie 2027, a anunţat marţi clubul de pe Santiago Bernabeu într-un comunicat citat de AFP şi EFE.

"Real Madrid şi Vini Jr. au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului jucătorului, care este legat de club până pe 30 iunie 2027", a indicat vicecampioana Spaniei.

"Vini Jr. a venit la Real Madrid în iulie 2018, când nu avea decât 18 ani, şi a debutat la Real Madrid Castilla pe 26 august. În cele şase sezoane în care a îmbrăcat tricoul primei echipe, a disputat 235 de meciuri pentru un total de 63 goluri înscrise şi nouă trofee câştigate: o Ligă a Campionilor, două Cupe Mondiale ale cluburilor, o Supercupă a Europei, două campionate ale Spaniei, o Cupă a Spaniei şi două Supercupe ale Spaniei", a adăugat Real.

Vinicius a marcat unicul gol al finalei Ligii Campionilor din 2022, câştigată împotriva lui Liverpool. El a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al Ligii Campionilor 2021/22, iar în ultimele două sezoane a fost inclus de fiecare dată în echipa ideală a acestei competiţii şi în cea a campionatului Spaniei.

Vinicius a fost singurul brazilian între primii zece clasaţi în ierarhia Balonului de Aur 2023, după ce a înscris 23 de goluri în toate competiţiile pentru Real Madrid în sezonul trecut.

După cum s-a anunţat, Vinicius Junior a afirmat că îşi va continua lupta împotriva rasismului, după ce a primit Premiul Socrates, luni seară, în cadrul Galei Balonul de Aur de la Paris, pentru contribuţia sa în afara terenului, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
Tagurile articolului: contract prelungire real madrid vini jr




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel