Superliga Romaniei Viorel Moldovan, concluzie dură după ce Florinel Coman ar fi luat intenţionat cartonaş roşu în meciul cu Oţelul Galaţi. Fotbalistul se apără

Data actualizării: | Data publicării:
Captură Prima Sport
Captură Prima Sport

FCSB a pierdut meciul cu Oţelul Galaţi, scor 0-2. În minutul 90+6, Florinel Coman a forţat al doilea cartonaş galben şi implicit eliminarea. 



Motivul pare a fi unul strategic. Coman încasase deja un cartonaş galben în minutul 58, ceea ce însemna că urma să fie suspendat la meciul cu CFR Cluj, din etapa următoare a Superligii. O eliminare în meciul cu Oţelul pentru cumul de cartonaşe înseamnă că Florinel Coman va lipsi de la meciul din Cupa României, cu FC U Craiova, dar că la meciul cu CFR Cluj va putea să joace. 

După meciul de pe Arena Naţională de duminică seara, Viorel Moldovan, fostul atacant al echipei naţionale, a tras o concluzie dură. 

"Multă lume o să spună 'mamă, ce inteligenţă, ce şmecherie a făcut Coman, ce strategie au avut oficialii FCSB, că au găsit soluţia asta'. Da, pentru că fotbalul la noi e şmecherie, totul e şmecherie, societatea e şmecherie, politica e şmecherie, peste tot e numai şmecherie", a declarat Viorel Moldovan. 

Florin Coman spune, însă, că nu a vrut să fie eliminat 

După meci, şeptarul FCSB a spus la flash-interviu că nu a vrut să fie eliminat. 

"Ne-am surprins singuri. Am făcut o primă repriză puţin mai ok, cu ocazii. Nu am reuşit să marcăm, am luat acel gol pe o greşeală. Asta este, se mai întâmplă. Dar este o dezamăgire pentru că am pierdut acest meci. Nu am fost noi, nu ne-am regăsit. A fost un meci foarte prost făcut de noi, nu am avut zvâc, am fost o echipă semi-activă. În frunte cu noi, atacanţii, pentru că nu am reuşit să marcăm. 

De trei meciuri marcăm din faze fixe, nu mai avem acelaşi randament pe care l-am avut în etapele trecute noi atacanţii. E o problemă asta. Nu am fost obişnuiţi aşa mai niciodată. 

(n.r. primul cartonaş galben) A vrut să îmi dezlege şiretul de la gheată şi din inerţie m-am lăsat cu mâna pe capul lui. Iar al doilea galben... stăteam în faţa mingii, arbitrul nu a fluierat şi a scos direct cartonaşul galben", a declarat Florinel Coman. 

Întrebat ce i-a spus arbitrul Bârsan înainte de al doilea cartonaş galben, Coman a declarat că "mi-a spus că sunt nervos. Am fost, normal. Am ratat din doi metri o ocazie. Dar, per total, am fost jalnici". 

"Orice jucător vrea să joace fiecare meci, nu m-am gândit niciodată să fac ceva ca să beneficiez de ceva. Trebuie să câştigăm în Cupă, avem acest obiectiv, trebuie să ştergem ce a fost azi. E o dezamăgire, cu toţii suntem vinovaţi pentru joc în primul rând. Ne-am creat ocazii, dar nu am reuşit. Nu am avut o construcţie foarte bună, un joc total jalnic. Am fost nervos, pentru că nu mi-a ieşit nimic. Nu am reuşit să marchez, nu am reuşit să trag echipa după mine", a concluzionat Florinel Coman. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel