Superliga Romaniei Viorel Moldovan, prezentat oficial la Rapid. Dan Şucu: "Întruchipează ce apreciez eu mai mult în viaţă"/ Moldovan: Rapid fără suporteri nu e Rapid

Data publicării:

Viorel Moldovan a fost prezentat în funcţia de preşedinte al clubului FC Rapid. Dan Şucu, finanţatorul clubului, a făcut primele declaraţii despre noul preşedinte. "Domnul Moldovan întruchipează exact ceea ce apreciez mai mult în viaţă. Un om competent, ambiţios, determinat, pasionat, dar în acelaşi timp şi integru din punct de vedere moral. Un om serios, care impune respect. Astea sunt lucrurile pe care eu le apreciez. Dânsul le întruchipează pe toate. E mai mult decât binevenit ca preşedinte al Rapidului. 

Trei cuvinte aş vrea să vă spun din partea acţionariatului. Probabil ştiţi că Rapid este organizat în două departamente independente care se susţin automat. Departamentul de business, şi departamentul sportiv şi tehnic. Ele se susţin unul pe celălalt. Departamentul tehnic şi sportiv este coordonat acum de domnul Moldovan. Dânsul se bazează foarte mult pe Daniel Sandu şi pe Vasile Maftei pe partea juvenilă. În plus, domnul Moldovan îşi va folosi experienţa acumulată pe platourile de televiziune, pentru că va coordona şi partea de comunicare a clubului. Şi tot dânsul va coordona toată partea de reprezentare, atât în legătura cu fanii noştri, cât şi în legătura cu FRF. 

Mie îmi va rămâne doar relaţia cu Liga Profesionistă, pentru că LPF este patronatul echipelor de fotbal din prima ligă. Nu se va plictisi, în mod cert. Îi urez multă baftă. Bine ai venit, Viorel", a declarat Dan Şucu la conferinţa de presă. 

Viorel Moldovan: Mă aflu în faţa celei mai mari provocări 

"Mă aflu în faţa unei provocări, poate cea mai mare. Am trăit vremuri frumoase, dar şi vremuri grele la Rapid. Îmi amintesc cum era totul când am plecat şi ce am găsit acum, fix după 10 ani. Ştiu că în Giuleşti există sintagma rapidist născut, nu făcut. Consider, însă, că important este în primul rând să simţi şi să dai totul pentru echipă. Fără să par lipsit de modestie, eu cred că am dat tot pentru Rapid, atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Aşa am simţit, aşa sunt construit ca om. La început de drum, un drum greu, dar plin de provocări şi aşteptări, le mulţumesc acţionarilor pentru încrederea acordată şi pentru stabilitatea financiară prezentată. Nu pot uita că acum 10 ani, clubul era în sărăcie. Ştiu că domnului Şucu nu îi place acest cuvânt. Îl eliminăm de astăzi înainte. Îi mulţumesc şi lui Daniel Niculae pentru ce a clădit aici. Le mulţumesc şi suporterilor. Rapid fără suporteri nu ar fi Rapid. Ar fi un club oarecare", a declarat şi Viorel Moldovan. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel