Fotbal Vlad Chiricheş, laude pentru echipa naţională după Supercupa României

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Vlad Chiricheş, căpitanul celor de la FCSB, i-a lăudat pe tricolori pentru parcursul de la EURO 2024, după ce FCSB a câştigat Supercupa României. FCSB a câştigat Supercupa României, scor 3-0, cu Corvinul Hunedoara. După meci, Vlad Chiricheş i-a lăudat pe tricolori pentru parcursul de la EURO 2024. 

”Sunt norocos să fiu încă pe teren, joc cu pasiune, îmi place ce fac. Mă bucur de victoria asta. Am început un pic mai greu. Nu am avut multe meciuri amicale, ne-am antrenat bine. În a doua repriză am jucat mai simplu.

Sunt jucători foarte buni(n.r. cei nou-veniți), s-au integrat repede. Malcom știa grupul, Ștefănescu s-a integrat bine. Popică la fel.

Ne-a ajutat mult jocul din această seară să punem la punct mai multe aspecte ale jocului nostru. A fost un meci de pregătire bun pentru Champions League.

M-am bucurat pentru băieți (n.r. la EURO 2024). Au făcut un rezultat bun. Îmi pare rău că nu au reușit să facă mai multe.

(n.r. despre revenirea sa la echipa națională) Eu îmi doresc să joc cât mai bine pentru echipa mea de club, să mă bucur de anii ăștia de fotbal. Dacă selecționerul va vedea o soluție în mine, eu sunt deschis”, a spus Vlad Chiricheș, la flash-interviu.

România a ajuns până în optimile EURO 2024, unde a pierdut în faţa Olandei, scor 3-0. În faza grupelor, România a învins Ucraina cu 3-0, a remizat cu Slovacia, scor 1-1, şi a pierdut în faţa Belgiei cu 2-0. Cele patru puncte adunate au fost suficiente pentru a câştiga grupa E. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel