Superliga Romaniei Vladimir Bozovic, fost fotbalist al Rapidului, le-a cerut scuze fanilor giuleşteni că nu vine la meciul cu FCSB

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Vladimir Bozovic a rămas în inimile fanilor giuleşteni pentru determinarea cu care a jucat de fiecare dată pentru Rapid. Acum, fostul fundaş le-a prezentat scuze fanilor giuleşteni pentru că nu ajunge la derby-ul cu FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat. 



Bozovic a jucat la Rapid între 2007 şi 2013 şi şi-a arătat în mai multe rânduri dragostea şi admiraţia faţă de clubul din Giuleşti. La centenarul clubului, Bozovic a spus că cel mai important moment din cariera sa a fost când a semnat contractul cu Rapid. 

"Sunt cel mai fericit om din lume. Eu am intrat în istoria Rapidului și vreau să le spun la mulți ani tuturor rapidiștilor din România. Stadionul era plin și când jucam noi, dar acum e incredibil. Bravo pentru patron, pentru Angelescu, Adrian Mutu", declara atunci Vladimir Bozovic.

Acum, fostul fundaş stânga al Rapidului le-a cerut scuze fanilor giuleşteni că nu va putea participa de pe stadion la meciul cu FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat. 

"Frații mei, familia mea, îmi cer scuze că nu am venit astăzi la joc!!! Azi este ziua mortilor printre noi, sârbii. şi a trebuit să merg la cimitirul mamei!!!

SĂ ŞTIŢI CĂ VOI, RAPIDIŞTII, SUNTEŢI MEREU ÎN INIMA LUI BOZOVIC!!!! MULT SUCCES AZI ŞI Orice s-ar întâmpla NOI SUNTEM CEA MAI BUNĂ FAMILIE RAPID DIN LUME!!!! FORZA RAPID!!!!!", a scris Bozovic pe Facebook. 

Rapid şi FCSB se înfruntă pe Arena Naţională în derby-ul etapei cu numărul 30. FCSB este liderul la zi al campionatului, la 12 puncte în faţa celor de la Rapid. De rezultatul acestui meci depinde şi diferenţa de puncte cu care se va intra în playoff. 

Iată echipele care se vor duela pe Arena Naţională, în faţa a 48.000 de oameni. 

Rapid: Aioani - Braun, Săpunaru, Iacob, Bădescu - Hromada, Hasani, Oaidă - Krasniqi, Rrahmani, Papua

Rezerve: Drăghia - Borza, Cristea, Grigore, Djokovic, Albu, Funsho, Petrila, El Sawy, Cîrjan, Burmaz, Onea

FCSB: Târnovanu - Crețu, Ov. Popescu, Dawa, Radunovic - Olaru, Șut, Lixandru - Oct. Popescu, Băluță, Coman

Rezerve: Vlad - Panțîru, Miculescu, Pândele, Phelipe, Antwi, Chiricheș, Toma, Laszlo, Manolache, Alhassan, Popa

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?