Stiri Voleiul românesc este în doliu. Sorin Pop, unul dintre cei mai buni voleibalişti din anii '90, a murit

Data publicării:
foto pexels
foto pexels

Sorin Pop, unul dintre cei mai talentaţi voleibalişti ai României în perioada anilor '90, a murit la doar 56 de ani. 



Anunţul a fost făcut de cei de la SCM Zalău, club pe care l-a antrenat Sorin Pop. 

"Cu adâncă tristețe am aflat în această dimineață de trecerea în neființă acum câteva ore a celui care a fost Sorin Pop, primul antrenor al echipei noastre de volei!

Sub comanda lui Sorin, echipa noastră a reușit să devină vicecampioana României, chiar în primul sezon de existență! 

Îți mulțumim pentru ce ai făcut pentru voleiul zălăuan!

Dumnezeu să te odihnească în pace!", au scris cei de la SCM Zalău pe Facebook. 

Ce s-a întâmplat 

Se pare că Sorin Pop, în prezent antrenor secund al echipei Ştiinţa Explorări Baia Mare, s-a împiedicat pe scări şi s-a lovit puternic la cap. Deşi a fost transportat la Spitalul Judeţean Dr. Constantin Opriş Baia Mare, nu a mai putut fi salvat. 

"La data de 18.05.2024, ora 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tăuții-Măgherăuș au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că în localitatea Cicârlău, un bărbat care a căzut pe scări se află în stare de inconștiență. La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un băimărean de 56 de ani.

Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș Baia Mare, în stare gravă. Din cauza leziunilor suferite, în cursul acestei dimineți, bărbatul a decedat. Nu sunt suspiciuni cu privire la condițiile în care a survenit decesul”, au menţionat reprezentanții IPJ Maramureş.

Palmaresul lui Sorin Pop 

Sorin Pop a evoluat la Ştiinţa Explorări Baia Mare, Dinamo Bucureşti şi Elcond Zalău şi a câştigat trei titluri şi trei cupe ale României. După retragere, Sorin Pop a devenit antrenor. În 2004, a fost numit secundul lui Marius Botea la Explorări Baia Mare. În sezonul 2020/2021, a fost antrenor principal la SCM Zalău, echipă cu care a terminat sezonul pe locul al doilea. Ulterior, a revenit la Baia Mare, în funcţia de antrenor secund. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?