Superliga Romaniei Vor mai pleca jucători de la Rapid. Anunţul lui Viorel Moldovan

Data actualizării: | Data publicării:

Viorel Moldovan, noul preşedinte al celor de la FC Rapid, anunţă că vor mai fi jucători care vor pleca de la echipă în această vară. 'Nu sunt rezervat, sunt foarte optimist și încrezător pentru că voi reuși să îndeplinesc obiectivele clubului la final de sezon și voi aduce Rapidul sus, acolo unde trebuie să fie. Obiectivele sunt la fel ca și în acest sezon, clasarea pe primele trei locuri și câștigarea Cupei României. Eu cred că este un obiectiv realist ținând cont de ce s-a întâmplat sezonul trecut.

Trebuie să fim echilibrați, să consolidăm lotul, să-l punem la punct, să construim o echipă solidă, mai ales în ceea ce privește organizarea defensivă, pentru că știu că au fost anumite probleme. Pe mine mă interesează de acum încolo pentru că e responsabilitatea mea alături de staff-ul tehnic și colaboratorii mei, trebuie să facem o echipă cât mai puternică. Lucrurile funcționează foarte ok cu mine atâta timp cât îți faci treaba. Vor mai pleca dintre jucători, așa e în perioada asta, alții vin, alții pleacă, a declarat Viorel Moldovan conform visiniu.ro.

Până acum, Rapid s-a despărţit de Dragoş Grigore, Alexandru Albu şi Virgil Drăghia. 

Albion Rrahmani ar fi şi el pe picior de plecare de la Rapid, în cazul în care clubul va primi o ofertă avantajoasă. 

Viorel Moldovan, lăudat de Dan Şucu 

"Domnul Moldovan întruchipează exact ceea ce apreciez mai mult în viaţă. Un om competent, ambiţios, determinat, pasionat, dar în acelaşi timp şi integru din punct de vedere moral. Un om serios, care impune respect. Astea sunt lucrurile pe care eu le apreciez. Dânsul le întruchipează pe toate. E mai mult decât binevenit ca preşedinte al Rapidului. 

Trei cuvinte aş vrea să vă spun din partea acţionariatului. Probabil ştiţi că Rapid este organizat în două departamente independente care se susţin automat. Departamentul de business, şi departamentul sportiv şi tehnic. Ele se susţin unul pe celălalt. Departamentul tehnic şi sportiv este coordonat acum de domnul Moldovan. Dânsul se bazează foarte mult pe Daniel Sandu şi pe Vasile Maftei pe partea juvenilă. În plus, domnul Moldovan îşi va folosi experienţa acumulată pe platourile de televiziune, pentru că va coordona şi partea de comunicare a clubului. Şi tot dânsul va coordona toată partea de reprezentare, atât în legătura cu fanii noştri, cât şi în legătura cu FRF. 

Mie îmi va rămâne doar relaţia cu Liga Profesionistă, pentru că LPF este patronatul echipelor de fotbal din prima ligă. Nu se va plictisi, în mod cert. Îi urez multă baftă. Bine ai venit, Viorel", a declarat Dan Şucu la conferinţa de presă. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel