Fotbal international Wayne Rooney nu se lasă! Echipa pe care o va antrena din sezonul următor după deziluzia cu Birmingham City

Data publicării:
FOTO: Reuters Marketplace - Reuters Pictures
FOTO: Reuters Marketplace - Reuters Pictures

Wayne Rooney, fostul atacant vedetă al echipei Manchester United, a fost numit în funcţia de antrenor al echipei Plymouth Argile, a transmis, sâmbătă, clubul de fotbal din Championship (Divizia a 2-a din Anglia), citat de AFP. 



Wayne Rooney, care a îmbrăcat tricoul echipei Manchester United în 559 meciuri și a marcat 253 goluri retras din activitate la finalul anului 2020.

Acum, la 38 de ani a patra sa experienţă ca antrenor după scurtele treceri mai puțin convigătoare pe la Derby County (Championship), D.C United (MLS) şi Birmingham City (Championship).

'Să accept acest rol la Plymouth Argyle îmi pare a fi viitoarea etapă perfectă din cariera mea', a zis Rooney, citat în comunicatul clubului.

'Este ocazia să particip la un proiect pasionant. Sunt nerăbdător să particip la construcţia unei echipe de jucători care practică un fotbal seducător', a adăugat Roony.

Wayne Rooney a fost demis din funcţie de pe banca tehnică a lui Birmingham City în luna ianuarie, după două victorii în doar 15 partide.

Plymouth Argyle a scăpat de la retrogradarea în eșalonul al 3-lea din Anglia, încehiind pe locul 21 (din 24) în Championship. 

dcsport Team | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?