Superliga Romaniei William Baeten, potrivit pentru FCSB: „Este inteligent, tehnic”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătorul oltenilor a căror echipă a retrogradat în acest sezon, William Baeten, reprezintă un potențial transfer pentru formația FCSB, Gigi Becali făcându-i o primă ofertă patronului celor de la FC U Craiova.Baeten poate face diferența în preliminariile Champions League 

Tehnicianul italian trecut pe la formația FC U Craiova a vorbit a declarat că Gigi Becali ar câștiga foarte mult prin transferul lui William Baeten la FCSB, întrucât belgianul este considerat potrivit pentru stilul de joc al echipei campioane a României.

Totodată, Bateten este văzut ca pe un jucător capabil să facă diferența în cupele europene, iar noile mutări ale patronului roș-albaștrilor vizează, în special, evoluția din Champions League.

„Pentru sistemul 4-3-3 al FCSB-ului, Baeten este un jucător perfect la mijloc. Este inteligent, tehnic și, de asemenea, în preliminariile Champions League poate face diferența.

Cred că pentru jucători nu contează patronul, pentru ei este important să joace. Și Bauza, precum Baeten, sunt jucători de calitate, care se potrivesc stilului de joc de la FCSB”, a spus Giovanni Costantino, potrivit sportpesurse.ro

Becali îl vrea pe belgian, dar pentru 200.000 de euro

Patronul „roș-albaștrilor” a încheiat deja două transferuri importante (David Kiki și Daniel Popa), fiind aflat într-un lung proces de consolidare a lotului formației, mai ales în contextul participării acesteia în competițiile europene.

În tururile preliminare ale competițiilor din Europa, România va fi reprezentată de FCSB (turul 1 preliminar al Champions League), Corvinul Hunedoara (turul 1 preliminar al Europa League), CFR Cluj (turul 2 preliminar al Conference League) și Universitatea Craiova (turul 2 preliminar al Conference League).

Gigi Becali a dezvăluit că a făcut deja o ofertă de 200 de mii de euro pentru William Baeten, dar Adrian Mititelu vrea de cinci ori mai mult pentru transferul acestuia.

Becali a făcut o ofertă de 200.000 de euro pentru transferul lui William Baeten, dar patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a solicitat un milion de euro pentru această mutare: „Nu vreau să discutăm prea mult despre jucătorii de la FCU, pentru că voi îl știți pe Adrian Mititelu că se supără și nu vreau să se supere. Nu se mai pune problema să îl vreau pe Bauza, însă îl vreau pe Baeten.

I-am oferit lui Adrian Mititelu 200 de mii de euro pentru transferul lui Baeten, dar el a zis că vrea un milion de euro. Nu îi dau suma asta. Dacă vrea 200 de mii, bine, dacă nu, atunci aia este.

Eu înțeleg că a cheltuit și el cu Baeten niște bani până acum, dar acum ei au picat în Liga 2, iar eu zic că îi dau o sumă bună pe el”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel