Liga Campionilor Xavi, concluzie dură după înfrângerea cu Şahtior. "Una dintre cele mai proaste partide de când am sosit"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Xavi Hernandez, antrenorul Barcelonei, spune că meciul cu Şahtior, pierdut în Liga Campionilor cu 1-0, este printre cele mai slabe făcute de echipa sa. 



Xavi Hernandez, antrenorul Barcelonei, a spus după eşecul cu Şahtior Doneţk (0-1), de marţi, din Liga Campionilor la fotbal, că echipa catalană a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri de la sosirea sa pe banca tehnică, transmite EFE.

Echipa este într-un moment prost. Avem probleme cu jocul, am pierdut baloane când vine vorba de a înţelege cum să ataci. Astăzi (marţi) a fost una dintre cele mai proaste partide de când am sosit, acum doi ani. Nu mă preocupă meciul cu Porto, pentru că încă avem încredere în noi înşine să ne calificăm. Cel mai important este să ne recuperăm pentru meciul (de campionat) împotriva lui Alaves. Trebuie să arătăm încredere de sine şi să ne recuperăm mental. Este un blocaj mental, nu fizic, a spus Xavi după meciul de la Hamburg.

Şahtior Doneţk a învins-o pe FC Barcelona cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, la Hamburg, într-un meci din Grupa H a Ligii Campionilor. Unicul gol al partidei a fost înscris de Danilo Sikan (40).

În clasamentul Grupei H, FC Porto şi FC Barcelona conduc cu câte 9 puncte, urmate de Şahtior 6 puncte şi Royal Antwerp 0 puncte.

În următorul joc, Barca va primi vizita lui FC Porto pe 28 noiembrie, pe teren propriu, pe stadionul olimpic Lluis Companys, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor
Tagurile articolului: barcelona fotbal sahtior xavi hernandez




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel