Fotbal international Xavi Hernandez ar putea să o preia pe Ajax Amsterdam

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Xavi Hernandez nu va mai fi antrenorul Barcelonei din vară, iar Ajax Amsterdam ar fi prima echipă care îl doreşte pe tehnicianul catalan. Cotidianul Sport din Barcelona spune că "clubul olandez a testat anturajul antrenorului pentru a vedea dacă îşi menţine ideea de a părăsi Barca în iunie". 

Oficialii lui Ajax apreciază "fotbalul de posesie şi munca grozavă pe care Xavi o face cu tinerii la clubul blaugrana", adaugă sursa citată.

Preşedintele clubului catalan, Joan Laporta, a declarat recent că şi-ar dori ca Xavi Hernandez să continue şi din vară, însă Sport susţine că nu toţi responsabilii Barcelonei vor acest lucru, existând voci care susţin că echipa are nevoie de un nou antrenor pe bancă, cu mai multă experienţă internaţională, scrie Agerpres.

În vârstă de 44 de ani, Xavi Hernandez o antrenează din noiembrie 2021 pe FC Barcelona, pe care a condus-o la câştigarea titlului de campioană în La Liga în sezonul trecut.

Barcelona înfruntă PSG în sferturile de finală ale UCL 

"Acesta este unul dintre adversarii cei mai greu de înfruntat, chiar dacă avem meciul retur pe teren propriu, ceea ce este un lucru bun", a declarat Xavi într-o conferință de presă, cu o zi înaintea derby-ului cu Atletico Madrid din La Liga.

Xavi a subliniat că este momentul să viseze și să arate că Barcelona poate rivaliza cu una dintre cele mai bune echipe din Europa. "Senzația este că suntem o echipă tânără a Barcei, dar foarte talentată. (...) Poate că PSG are mai multă experiență, dar noi avem dorința și entuziasmul de a lupta pentru calificare", a adăugat el.

Meciul tur dintre PSG și Barcelona este programat pe 10 aprilie, iar returul pe 16 aprilie.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel