Liga Campionilor Xavi, speriat de dubla cu PSG: „Unul dintre adversarii cei mai greu de înfruntat”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Xavi Hernandez, a declarat sâmbătă că Paris Saint-Germain (PSG) este "unul dintre adversarii cei mai greu de înfruntat" în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, exprimându-și convingerea că formația pariziană este favorita acestui duel.



"Acesta este unul dintre adversarii cei mai greu de înfruntat, chiar dacă avem meciul retur pe teren propriu, ceea ce este un lucru bun", a declarat Xavi într-o conferință de presă, cu o zi înaintea derby-ului cu Atletico Madrid din La Liga.

Xavi a subliniat că este momentul să viseze și să arate că Barcelona poate rivaliza cu una dintre cele mai bune echipe din Europa. "Senzația este că suntem o echipă tânără a Barcei, dar foarte talentată. (...) Poate că PSG are mai multă experiență, dar noi avem dorința și entuziasmul de a lupta pentru calificare", a adăugat el.

Meciul tur dintre PSG și Barcelona este programat pe 10 aprilie, iar returul pe 16 aprilie.

Pe de altă parte, Atletico Madrid este neînvinsă acasă de mai bine de un an în La Liga, ceea ce reprezintă o provocare pentru Barcelona. Cu toate acestea, Xavi a menționat că jucătorii echipei sale sunt plini de încredere, mai ales după eliminarea lui Inter Milano în optimile Ligii Campionilor.

Cu toate acestea, există și probleme în tabăra lui Atletico Madrid, având în vedere că jucători cheie precum Antoine Griezmann sunt incerți din cauza oboselii și a accidentărilor. Pe de altă parte, fundașul central Mario Hermoso este indisponibil din cauza unei accidentări la coapsa stângă.

În ceea ce privește Barcelona, se așteaptă ca Ferran Torres și Marcos Alonso să fie disponibili, aceștia revenind după accidentările suferite.

Întâlnirea dintre cele două echipe promite să fie una extrem de disputată și incitantă, având în vedere prestanța ambelor formații în competițiile europene.

dcsport Team | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel