Superliga Romaniei Zeljiko Kopic le cere jucătorilor lui Dinamo să aibă cu FC U Craiova aceeaşi atitudine de la meciul cu Rapid

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo o înfruntă pe FC U Craiova în Superligă. Antrenorul Zeljko Kopic le cere fotbaliştilor săi să aibă aceeaşi atitudine ca în meciul cu Rapid. 



Antrenorul echipei Dinamo, Zeljko Kopic, a afirmat joi într-o conferinţă de presă că jucătorii săi trebuie să aibă aceaşi atitudine bună din partida cu Rapid şi în meciul cu FC U Craiova, de vineri.

"Referitor la această săptămână, atmosfera şi energia sunt bune. Jucătorii înţeleg că am jucat bine dar şi că avem multe lucruri de îmbunătăţit, lucrăm la asta. Mergem să luptăm, să dăm totul pentru un rezultat bun. Avem câteva absenţe, ştim că au şi ei absenţe, dar le-am spus jucătorilor că nu e vorba de 11 jucători, e vorba de 25 de jucători. Toţi aşteaptă oportunitatea de a juca, e la fel pentru noi, la fel şi pentru ei. Vedem cine se adaptează mai bine, cine va profita de ocazie. Nu subestimez niciodată alte echipe pentru că au anumite absenţe, ştiu că vor face totul pentru a-i înlocui. E foarte important meciul cu Craiova, orice duel e important şi trebuie să luptăm pentru trei puncte. Am avut o atitudine bună cu Rapid, dar trebuie să continuăm la fel. Trebuie să găsim modalitatea de a obţine puncte", a afirmat Kopic.

Referitor la aducerea unui atacant, Kopic a spus că nu e uşor să găsească jucători cu profilul pe care îl caută în această perioadă: "Lucrăm mereu pe partea asta, dar nu e uşor să găseşti jucători şi să acoperim posturile pe care avem nevoie".

El a afirmat totodată că în acest început de an schimbările pe care le-a efectuat în echipă în timpul jocurilor nu au adus niciun plus formaţiei sale.

"În ultimele meciuri din 2023, schimbările ne-au ajutat mult, dar în acest an nu ne-au ajutat. Le-am explicat că oricât joci, când intri în teren trebuie să oferi calitate. Aşa poţi ajută echipa şi pe tine. Aici trebuie să mai lucrăm", a mai spus Kopic.

Echipa de fotbal Dinamo va întâlni, vineri, de la ora 20:00, pe stadionul "Ion Oblmenco", formaţia FC U Craiova, într-o partidă din cadrul etapei a 24-a a Superligii, scrie Agerpres. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?