Superliga Romaniei Zeljko Kopic a primit 100.000 euro pentru salvarea lui Dinamo de la retrogradare

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dinamo s-a salvat de la retrogradare după barajul cu Csikszereda (scor general 2-0), iar antrenorul şi jucătorii au primit bonusuri consistente. 



Dacă jucătorii au împărţit suma de 150.000 euro pentru salvarea de la retrogradare, Zeljko Kopic a luat 100.000 euro de la Dinamo. Şi asta pentru că atunci când a semnat contractul cu "alb-roşii", a pus două clauze în acesta. Prima este că va continua la echipă dacă reuşeşte salvarea de la retrogradare, iar a doua este că va beneficia de acest bonus consistent în cazul în care îndeplineşte obiectivul, conform Digisport

Andrei Nicolescu anunţă investiţii la echipă 

Administratorul special al lui Dinamo a anunţat că bugetul de salarii rămâne la nivelul ultimelor luni din acest sezon, dar şi că vor fi făcute investiţii la nivelul echipei. 

”Cred că cel mai important e să știți că, la nivel de buget de salarii pentru jucători, vom fi la nivelul lunilor de final din acest an. Adică la nivelul bugetului din ultimele trei luni ale acestui an.

Avem și bugete de investiții anul ăsta (n.r. pentru sezonul următor). Pentru academie ne dorim să cooptăm niște foști jucători de la Dinamo, care să vină cu un suflu nou. Analizăm opțiunea de a face și o echipă la Liga 3 pentru că, pentru noi, pare că această promisiune de a merge împreună cu CS-ul și de a avea echipa a doua în cadrul CS-ului, cel puțin anul ăsta nu se va întâmpla.

Avem destul de mulți tineri cu care trebuie să luăm o decizie corectă. Fie îi ducem undeva unde să le putem urmări traseul și să fim siguri că vor câștiga profesional în acest an, fie să luăm această decizie de a forma echipa a doua și de a-i ține aproape de noi”, a spus Nicolescu, la emisiunea ”Totul pentru Dinamo”. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?