Superliga Romaniei Zeljko Kopic își află viitorul la echipă, după meciul retur cu Csikszereda: „Eu sunt concentrat pe munca mea”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul formației Dinamo București a oferit o serie de declarații premergătoare meciului din returul barajului pentru menținere/promovare în SuperLigă, spunând că a simțit întotdeauna presiune la club.



„Câinii roșii”, pregătiți pentru duelul cu ciucanii 

Antrenorul formației Dinamo a afirmat, vineri, într-o conferință de presă, că echipa sa nu va aborda cu superficialitate partida cu Csikszereda, din returul barajului pentru menținere/promovare în Superligă, ci va juca „la victorie” împotriva fotbaliștilor din Miercurea Ciuc.

„Suntem foarte aproape de a ne îndeplini obiectivul, am avut un rezultat bun în tur, am avut momente bune și oportunități de a înscrie mai multe goluri. În al doilea meci trebuie să fim concentrați, să jucăm la intensitate maximă, să dăm totul pe teren pentru a câștiga.

Presiune a fost mereu la Dinamo, în ultima lună toate meciurile au fost importante, în lupta pentru evitarea retrogradării. Suntem pregătiți la maximum pentru retur. Mergem acolo pentru a obține un rezultat cât se poate de bun, nu mergem acolo pentru a apăra acel 2-0, mergem să facem totul pentru a câștiga”, a declarat Zeljko Kopic.

Antrenorul croat crede că orice echipă de fotbal poate produce surprize, în momentul în care simte adversarul nepregătit: „Toate echipele pot produce surprize dacă nu ești pregătit. Csikszereda are ceva calitate, am văzut asta în primul meci. De aceea trebuie să fim atenți, ei nu au nimic de pierdut, vor da totul pentru a ne surprinde.

Orice echipă caută oportunitatea dacă adversarul nu este 100% pregătit. Am înțeles că vor fi mulți fani în afara stadionului pentru a ne susține la Miercurea Ciuc. E foarte important să simțim sprijinul fanilor”, a mai spus acesta.

După meciul de retur, va fi scrisă soarta lui Kopic la Dinamo

Zeljko Kopic a mai menționat că vor exista discuții cu oficialii clubului alb-roșu, după meciul cu Csikszereda, privind viitorul său și al echipei din „Ștefan cel Mare”.

„Eu sunt concentrat pe munca mea, știu în ce situație era clubul când am ajuns aici și știu tot ce am făcut până acum. știu că au fost lucruri bune și lucruri rele, dar mai avem un meci până la final, apoi putem analiza totul. După manșa retur vom discuta despre viitor, despre tot, dar ne concentrăm doar pe meciul cu Csikszereda”, a mai declarat Kopic, citat de Agerpres.

Dinamo București înfruntă Csikszereda Miercurea Ciuc în meciul de retur, dinamoviștii impunându-se în prima confruntare cu scorul de 2-0, pe Arena Națională. Partida va avea loc luni, de la ora 20:00, pe terenul celor de la Miercurea Ciuc. 

În celălalt meci de baraj, CS Mioveni primește vizita celor de la FC Botoșani, meciul de tur al barajului finalizându-se cu victoria botoșănenilor, scor 1-0. Partida de retur are loc vineri, de la ora 20:00, pe Stadionul Orășenesc.

CITEȘTE MAI MULT AICI CS Mioveni - FC Botoșani, în meciul retur al barajului pentru un loc în SuperLiga

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?