Superliga Romaniei Zeljko Kopic confirmă că Dinamo îl vrea pe Mino Sota

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mijlocaşul Mino Sota a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de Hermanstadt şi este pe lista lui Dinamo. Zeljko Kopic, antrenorul croat al "câinilor" confirmă interesul. "Sunt mulţumit de lotul pe care îl am, dar desigur că încercăm să facem echipa mai puternică pe anumite poziţii. Lucrăm împreună. Avem un departament de scouting. Vorbesc cu domnul Nicolescu şi conducerea îmi urmează ideile.

n acest moment avem un mix de jucători cu calitate şi experienţă şi tineri cu mult potenţial. Ne uităm în fiecare compartiment să avem încă o opţiune. Vreau un lot competitiv în care fiecare să lupte pentru postul său.

Asta a fost foarte important pentru mine. Să fim sinceri, Patriche are 38 de ani, nu mai are potenţial pentru a fi vândut. Însă în aceste 6-7 luni am văzut câtă dorinţă şi câtă energie are, atât pe teren, cât şi în afara lui, cât de implicat a fost în toate momentele dificile. Pentru mine este unul dintre jucătorii pe care vreau să îi văd aici. Nu contează dacă va juca meci de meci, sau doar o parte din ele, dar pentru mine a fost foarte important să stea cu noi pentru un nou an. Sunt foarte fericit şi satisfăcut că echipa şi căpitanul s-au înţeles şi au semnat prelungirea cu încă un an.

Mino Sota e un mijlocaş despre care cred că are calitate, pune mult efort în joc. Din punctul meu de vedere a fost o parte importantă a celor de la Hermannstadt. Este unul dintre jucătorii pe care am pus lupa, dar nu am luat deocamdată nicio decizie”, a declarat Zeljko Kopic, conform orangesport.ro.

Mino Sota ar fi şi pe lista celor de la Rapid, care l-au achiziţionat de curând şi pe Cristian Manea. 

Mino Sota, "unul dintre cei mai buni mijlocaşi defensivi din România" 

"Ne-am fi dorit ca această poveste frumoasă să meargă mai departe și am făcut TOT posibilul pentru asta, dar… Dincolo de statistici, dincolo de faptul că a fost și este unul dintre cei mai buni fotbaliști și mijlocași defensivi care au evoluat în România, Mino Sota va rămâne mereu UNUL DINTRE NOI!

Mino a reprezentat cu cinste și un devotament uneori peste limite culorile #FCH! Pentru acest lucru și pentru toate celelalte calități pe care le are acest OM & profesionist, despărțirea este una și mai grea.

Îți mulțumim pentru tot! Spunem: la revedere, Mino Sota/ Sayōnara, Mino Sota!”, se arată în comunicatul celor de la FC Hermannstadt.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel