Superliga Romaniei Zeljko Kopic, declarații înainte de meciul cu „U” Cluj: „Îmi fac treaba cât de bine pot”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul dinamoviștilor a declarat că echipa sa vizează doar victoria în ultimele două partide ale sezonului. Kopic a mai spus că depune tot efortul pentru a salva formația alb-roșie de la retrogradarea în cea de-a doua divizie de fotbal.



Zeljko Kopic: „Singura soluție este victoria!”

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo București, Zeljko Kopic, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că singura soluție pentru formația sa în ultimele două partide ale sezonului este victoria, el precizând că jucătorii trebuie să se prezinte pe teren la cel mai înalt nivel al lor.

„Am avut șansele noastre în partidele precedente, nici nu mai e nevoie să amintesc despre greșelile pe care le-am făcut, acum trebuie să ne concentrăm la maxim pentru meciul cu Universitatea Cluj. Înainte de partida cu Voluntari totul depindea numai de noi... acum însă trebuie să ne uităm și la rezultatele celorlalți și urmează să avem meciuri grele. Acum trebuie să fim la cel mai înalt nivel al nostru. Nu pot să spun că jucătorii nu au vrut în vreun meci, dar greșelile făcute ne-au costat punctele. Așa că în ultimele două partide singura soluție este victoria”, a spus el.

Croatului nu îi place să discute cu fanii, imediat după meci

Referitor la faptul că o parte din suporterii dinamoviști i-au cerut demisia după remiza cu FC Voluntari (1-1), antrenorul a afirmat: „Eu nu am nicio problemă să vorbesc cu suporterii pentru că sunt o parte importantă a clubului nostru. Ceea ce nu mi-a plăcut este momentul ales și locul. Putem vorbi oricând, dar nu după imediat meci pentru că emoțiile și tensiunea sunt foarte mari și toată lumea e supărată. Eu eram la fel de supărat după meci. Iar acest gen de discuții la acel moment nu pot rezolva nimic. Eu am venit la Dinamo și am dat maximum din primul moment. A fost o situație foarte grea încă de la început și acum e la fel. Eu îmi fac treaba cât de bine pot, mai departe deciziile le iau cei din conducere”, a spus antrenorul alb-roșilor.

Zeljko Kopic, răspunzând la o întrebare privind credința sa în miracole, a afirmat: „Eu cred în echipa mea, iar cu toate aceste suișuri și coborâșuri, din primul moment de când am venit aici, am luptat până la capăt cu echipa mea. Și asta voi face în continuare!”, au fost declarațiile croatului, citate de Agerpres.

Echipa de fotbal Dinamo București întâlnește formația Universitatea Cluj, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Cluj Arena, într-o partidă din cadrul celei de-a opta etape a play-out-ului SuperLigii.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?