Superliga Romaniei Zeljko Kopic este conștient de implicarea suporterilor dinamoviști: „Suporterii trăiesc pentru club”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Dinamo București întâlnește UTA Arad duminică, 12 mai, în a noua etapă a play-out-ului SuperLigii. Antrenorul dinamoviștilor a oferit o serie de declarații premergătoare meciului, spunând că el și elevii săi speră să câștige partida cu arădenii.



Kopic: „UTA este o echipă puternică”

Dinamo București va întâlni UTA Arad duminică seară, pe 12 mai, de la ora 21:30, pe stadionul „Arcul de Triumf”. În acest moment, Dinamo ocupă penultimul loc din clasamentul SuperLigii, loc direct retrogradabil, având 22 puncte. În primele opt etape din actualul play-out, „câinii” au înregistrat trei înfrângeri, patru rezultate de egalitate și o victorie, existând mari șanse ca alb-roșii să părăsească prima divizie de fotbal.

Zeljko Kopic este conștient de importanța meciului de duminică seara, cunoscând foarte bine calitățile elevilor lui Mircea Rednic:„Pentru noi, e important să fim pregătiți mâine, să dăm totul, să luptăm pentru toate punctele puse în joc. Nu ne gândim la calcule, ne-am concentrat pe pregătirea meciului.

UTA a făcut un play-out incredibil, au marcat mult și merită să fie în fruntea clasamentului, practică un fotbal foarte bun. În multe meciuri, noi am fost foarte aproape să avem mai multe puncte, dar aceasta este situația, nu mai putem discuta despre ce am ratat, cum am primit golurile. Este greu... și ce am spus: doar o parte din aceste puncte meritate ne-ar fi adus într-o situație mult mai bună, dar nu suntem.

După meciul cu UTA, vom avea timp de analizat, dacă se încheie sezonul, am avut și o perioada de îmbunătățiri în jurul echipei, a clubului, era o atmosferă excelentă, dar am pierdut totul în urmă rezultatelor, acum trebuie să fim concentrați pe meciul de mâine.

Mâine toate echipele trebuie să joace, noi trebuie să ne facem datoria, nu a spus nimeni că va fi ușor, UTA este o echipă puternică, au încredere, va fi un meci foarte greu. Nu am jucat rău în multe momente, nu am câștigat, dar îți poți crește nivelul încrederii doar dacă reușești să câștigi. Am discutat cu jucătorii despre concentrare, pregătire, doar asta putem face, să lucrăm mai bine și să avem reacții mai bune.

Responsabilitatea este mare, știu cât am oferit, când ai pierdut puncte cum am făcut-o noi, dar să ne facem datoria mâine și apoi avem timp să analizăm”, a spus Kopic în cadrul conferinței de presă, citat de doardinamo.

Kopic: „Acest sezon a fost dezamăgitor”

Zeljko Kopic a mai recunoscut că, în acest sezon de campionat, clubul Dinamo și-a dezamăgit suporterii în urma rezultatelor obținute: „Suporterii trăiesc pentru club, vor să vadă un club care joacă bine, acest sezon a fost dezamăgitor, am avut o perioadă bună în care am jucat bine, energia în jurul echipei era excelentă, dar am pierdut momentului, îi înțeleg și pe suporteri, normal...”, a mai spus croatul.

Pentru meciul dintre Dinamo și UTA, Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunțat brigada care va oficia partida dintre Dinamo București – UTA Arad. Astfel, Kovacs Istvan va fi arbitrul central, ajutat de asistenții Marinescu Vasile și Artene Ovidiu. Arbitrajul video va fi analizat de Danșa Ciprian Florin și Vidican Rares George. CCA l-a desemnat observator pe Fecioru Corneliu.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?