Superliga Romaniei Zeljko Kopic, fericit că fanii lui Dinamo vor putea reveni pe stadion la ultimele două meciuri acasă. "Vor fi al 12-lea jucător pentru noi"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a făcut mai multe declaraţii înainte de partida cu FC U Craiova 1948, din playout. Tehnicianul e fericit că fanii dinamovişti vor putea fi din nou în tribune, după ce Comisia de Disciplină a FRF a modificat decizia de suspendare a terenului. 



În startul conferinţei, Kopic a ţinut să îi transmită un mesaj lui Luca Mihai, fotbalistul accidentat grav la ultima partidă din playout, contra celor de la Poli Iaşi. 

"Vreau să mai spun încă o dată că toată lumea din club, din echipă, mai ales Homawoo, simt regret pentru ce s-a întâmplat la meciul trecut. Îi dorim lui Luca Mihai recuperare rapidă, toate cele bune. 

Am vorbit mult despre acest lucru, Homawoo nu e într-o stare mentală bună. A vrut să atace mingea, îi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat", a declarat Zeljko Kopic la conferinţa de presă dinaintea meciului cu FC U Craiova 1948. 

Fanii revin în tribune pentru Dinamo. "Vor fi al 12-lea jucător"

Comisia de Disciplină a FRF a modificat decizia de suspendare a terenului pentru Dinamo şi a redus-o de la 4 etape la doar 2, ceea ce înseamnă că fanii dinamovişti vor putea asista de pe stadion la următoarea partidă de pe teren propriu. În plus, Zeljko Kopic a vorbit şi despre faptul că la meciul cu FC U Craiova 1948 vor fi în tribună 5000 de fani dinamovişti. 

"E important pentru noi că revin fanii. Am jucat două partide fără suporteri şi a fost greu. Am câştigat 4 puncte importante. În ultimele două partide, contra celor de la Voluntari şi UTA, fanii vor fi al 12-lea jucător pentru noi, iar acesta va fi un lucru foarte important. 

Programul e cum e, nu ne putem plânge. Am toţi jucătorii pregătiţi pentru următoarele trei meciuri şi vom găsi metoda potrivită pentru a fi în formă maximă. 

(n.r. 5000 de fani dinamovişti vor merge la Craiova) E extraordinar. O mai spun încă o dată, suporterii noştri arată cât de mult le pasă de acest club, cât de mult sprijină clubul, aşa că eu nu pot fi decât fericit şi mândru pentru acest lucru. 

FC U are o echipă bună, jucători de calitate. Nu au avut rezultate bune în ultima vreme, dar ştiu că vor da 100% la acest meci. Trebuie să fim pregătiţi pentru orice, totul e despre noi", a mai declarat Kopic. 

FC U Craiova 1948 este ultima în Liga 1, la două puncte în spatele lui Dinamo, care se află acum pe loc de baraj. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel