Superliga Romaniei Zeljko Kopic, mulțumit după succesul din baraj. „Clubul nu merită să fie în astfel de situații”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul celor de la Dinamo București a declarat că s-a implicat foarte mult în procesul de dezvoltare a echipei, fiind mulțumit de rezultatul final al meciurilor de baraj jucate de „câinii roșii”.



Kopic nu spune dacă rămâne la Dinamo

Meciul de retur din barajul pentru menținere/promovare în SuperLigă dintre FK Csikszereda Miercurea Ciuc și Dinamo București de luni seară s-a încheiat cu o remiză, scor 0-0, pe terenul celor de la Miercurea Ciuc. 

Dinamo București s-a impus, în prima confruntare cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc, cu scorul de 2-0, pe Arena Națională, în fața a peste 30.000 de spectatori.

„Sunt satisfăcut că rămânem în SuperLiga... Am avut probleme în a menține pozițiile în teren... A fost dificil din punct de vedere mental pentru jucători. Înțeleg jucătorii și sunt mulțumit. Nu este momentul acum (n.r. - să vorbească despre viitorul la Dinamo), trebuie să fim fericiți pentru că Dinamo a rămas în SuperLiga.

Trebuie să vorbim și să evităm astfel de spețe (de a ajunge în liga 2), întrucât clubul nu merită să fie în astfel de situații. Cred că a fost o situație foarte grea, luând în calcul toate circumstanțele în care ne-am aflat. Eu chiar am dat tot ce am putut pentru ca echipa să se dezvolte.”, au fost declarațiile lui Zeljko Kopic, după meciul de retur.

După meciul de luni seară, Dinamo București se alătură formației FC Botoșani, ambele echipe din SuperLiga României reușind să se salveze de la retrogradare.

Politic a recunoscut: A jucat „cel mai urât meci”

Dennis Politic a discutat despre ceea ce s-a întâmplat în meciul cu ciucanii de luni seară, recunoscând că jocul arătat în partida de retur a fost unul slab: „Ne-am atins obiectivul pentru care am venit aici. Sincer să fiu, cred că este cel mai urât meci în care am jucat în viața mea. Cred că este singurul meci în care am jucat 90 minute în apărare... Cât m-am aparat în seara asta...Dar am rămas în SuperLiga, asta e tot ce contează! Am pierdut multe puncte pe final de meci, trebuia mai multă concentrare.”, a spus Politic.

De asemenea, Dennis a spus că sunt șanse ca el să rămână la clubul din „Ștefan cel Mare”: „Nu a fost un meci plăcut nici pentru noi, nici pentru fani, cărora le mulțumim că au venit până aici. Trebuie să fim fericiți că ne-am atins obiectivul. Deocamdată, mă bucur... și de mâine o să discut cu Andrei (n.r. - Nicolescu), cu conducerea. (n.r. - Este și continuarea la Dinamo o variantă?) Bineînțeles”, a spus Dennis Politic, după meciul câștigat în fața celor de la Csikszereda.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?