Fotbal international Zinedine Zidane ar putea fi noul antrenor al lui Bayern Munchen. Thomas Tuchel ar putea fi concediat

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Zinedine Zidane, antrenorul care a câştigat de trei ori la rând Liga Campionilor cu Real Madrid, ar putea să o preia pe Bayern Munchen. Thomas Tuchel este pe făraş la echipa din Bavaria după un sezon sub aşteptări. 



Fostul internaţional francez Zinedine Zidane, fără angajament după despărţirea de Real Madrid, este unul dintre numele vizate pentru postul de antrenor al echipei de fotbal Bayern Munchen, campioana en titre din Bundesliga, anunţă presa germană.

Conform postului de televiziune Sky Sport Germania, Zidane figurează pe lista stabilită de oficialii lui Bayern pentru înlocuirea lui Thomas Tuchel, al cărui scaun se clatină serios după al treilea eşec consecutiv suferit de bavarezi, la sfârşitul săptămânii trecute.

Conducătorii clubului munchenez mai iau în calcul, de asemenea, readucerea lui Hansi Flick pe banca tehnică sau încercarea de a-l recruta pe Xabi Alonso, antrenorul rivalei Bayer Leverkusen, actualul lider din Bundesliga.

O altă opţiune, mai surprinzătoare, ar fi angajarea norvegianului Ole Gunnar Solskjaer, fostul antrenor al lui Manchester United.

Zidane nu a mai antrenat din 2021



Bayern Munchen s-a înclinat duminică pe terenul modestei VfL Bochum (scor 2-3), în etapa a 22-a a ligii germane, şi află acum la opt puncte distanţă de Bayer Leverkusen.

Zinedine Zidane nu a mai antrenat din mai 2021, când s-a despărţit pentru a doua oară de Real Madrid, club cu care a câştigat de trei ori consecutiv Liga Campionilor, în 2016, 2017 şi 2018.

El a refuzat recent postul de selecţioner al Algeriei, iar presa internaţională a scris că Zidane a fost contactat anterior de federaţiile din SUA şi Brazilia pentru preluarea naţionalelor acestor ţări, oferte pe care le-a refuzat de asemenea, în condiţiile în care nu şi-a ascuns niciodată dorinţa de a deveni selecţionerul Franţei, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel