Superliga Romaniei Zvonurile privind plecarea lui Manea se confirmă. Președintele CFR a făcut anunțul: „Suntem profesioniști!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Cristi Balaj a anunțat oficial despărțirea clubului CFR Cluj de Cristi Manea. Fotbalistul nu va mai evolua la gruparea din Gruia din sezonul viitor.



Manea a refuzat oferta propusă de club

După remiza dintre Sepsi OSK și CFR Cluj, scor 1-1, Cristi Balaj a oferit câteva declarații prin care a dezvăluit detalii despre negocierile care s-au purtat cu fundașul dreapta al echipei clujene, Cristi Manea.

Președintele CFR a spus că oficialii ardeleni i-au propus o ofertă fotbalistului, dar acesta ar fi refuzat-o. „Noi i-am făcut o ofertă. El a refuzat-o și atât timp cât are contract, la noi nu există, suntem profesioniști...Noi nu facem așa cum s-a presupus sau cum au vrut să creadă unii, și anume că-l vom sancționa pentru că nu a semnat. Nu există așa ceva la noi!”, a declarat Balaj, într-o intervenție telefonică, în emisiunea Digi Sport Matinal.

Președintele ardelenilor a mai fost întrebat dacă Manea va ajunge în Turcia, la Galatasaray. Despre acest subiect, Balaj nu a dorit să ofere mai multe detalii: „Nu vreau să discut, pentru că suntem în plin campionat și am evitat să vorbesc și despre Otele și despre Manea și despre ceilalți jucători. [..] Trebuie să demonstrăm pe teren că merităm să jucăm la Manchester City sau la Bayern Munchen!”.

Cristi Manea își vede de drum, alături de CFR

Fotbalistul mai are contract cu CFR Cluj până în această vară. El speră să își îndeplinească visul de a ajunge la Galatasaray. Întrebat despre ceea ce urmează să facă după încheierea contractului cu clujenii, la finalul meciului Sepsi - CFR Cluj, în contextul multitudinii de zvonuri privind o urmare colaborare între el și echipa turcă,

Manea a răspuns scurt că nu cunoaște astfel de informații:

„Nu, serios vorbesc, nu... Nu am văzut, habar n-am... Eu sunt concentrat aici și voi da tot ce am mai bun... până la capăt!”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?