Fotbal 4-0 Rapid - FCSB. ”Termină în genunchi”/ ”Le dăm 4-0!” spunea Gigi Becali/ Dan Șucu, după meci: Aroganța e boală grea

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

”FCSB termină în genunchi” a fost ultimul comentariu al meciului Rapid - FCSB, terminat 4 - 0. 



”Echipa adversă e foarte puternică, dar aroganța e boală grea! (...) Iarăși mi-au luat băieții banii, sper să-i ia în continuare” a spus Dan Șucu, după meci, afirmând că va încerca să nu fie astfel de aroganțe la Rapid. 

----- 

Rapid a învins, sâmbătă seară, FCSB cu 4-0! 

În urmă cu o lună, Gigi Becali ”prezicea” scorul, așa cum titra presa: 4-0 pentru FCSB. Când i s-a spus: ”Și mai jucați și cu Rapid în Giulești...”, Gigi Becali răspundea amuzat că ”Și cu Rapidul ce? 4-0!”. 

Dan Șucu mai afirma că va duce echipa Rapid pe primul loc din România, la care Gigi Becali spunea: ”Niciodată în viața lui nu va putea cât sunt eu în fotbal să treacă”.

Înainte de derby, finanțatorul de la Rapid declara: ”Le-am transmis băieților că vreau să câștige și să ne ia banii. Să nu ne lase cu bani în club! Că și așa sunt unii care zic că promitem prime mari pentru că știm că nu vom câștiga și nu le vom plăti. Dar uite că s-a întâmplat în tur să le plătim. Și am fost foarte fericiți. Iar acum am fi cu atât mai fericiți să dăm primele băieților”. 

Citește aici despre contrele pe prime: Dan Șucu promite Rapidului o primă fără precedent, la o victorie împotriva FCSB. Gigi Becali le dă... praf în ochi: Păi cine e, mă, Rapid?

Irina Constantin | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel