Personalitati 7 reguli stricte pe care Cristiano Ronaldo le-a impus copiilor săi

Data publicării:

Părinții își doresc tot ce este mai bun pentru copiii lor și au standarde înalte în ceea ce privește creșterea lor. Cristiano Ronaldo nu face excepție - chiar și ca unul dintre cei mai faimoși sportivi profesioniști din lume. 



Ronaldo a devenit tată pentru prima dată în 2010, când i-a urat bun venit fiului său, Cristiano Jr. printr-un anunț șocant, declarând că nu va dezvălui identitatea mamei fiului său și că îl va crește singur pe băiat. În iunie 2017, Ronaldo a anunțat sosirea gemenilor, Eva și Matteo, prin intermediul unei mame surogat. Cu câteva luni înainte, el a început să se întâlnească cu prietena sa Georgina Rodríguez.Rodríguez a dat naștere următorului copil al cuplului, o fată pe nume Alana, în noiembrie 2017.

În aprilie 2022, Rodríguez și Ronaldo au întâmpinat un alt set de gemeni - un băiat și o fată pe nume Ángel și Bella. La scurt timp după naștere, Ángel a decedat, din păcate.

7 reguli stricte pe care Cristiano Ronaldo le-a impus copiilor săi

1. Cristiano Ronaldo Jr. se antrenează la fotbal timp de mai multe ore pe zi

În emisiunea lui Rodriguez de pe Netflix "I Am Georgina", Ronaldo subliniază importanța iubirii și a grației atunci când vine vorba de parenting - împărtășind că nu își va "presa" niciodată copiii să facă ceva.  În emisiune, Ronaldo împărtășește că Ronaldo Jr. poate fi un "mare" jucător de fotbal, "dacă este dedicat" sportului.  Chiar dacă nu există "nicio presiune", succesul și faima tatălui său sunt o dovadă a sfaturilor pe care le ia de la tatăl său - lucruri precum dușurile reci și lipsa mâncării nesănătoase. Ronaldo Jr. pare să se ridice la înălțimea așteptărilor din exterior, urmând pașii de succes ai tatălui său.

2. Cristiano Ronaldo și copiii săi au un stil de viață strict sănătos

"Am o dietă bogată în proteine, cu mulți carbohidrați din cereale integrale, fructe și legume și evit alimentele zaharoase", spune Ronaldo despre dieta sa. 

Băutul zilnic de apă este de asemenea necesar pentru un atlet ca Ronaldo - ceea ce înseamnă că nu consumă sucuri zaharoase. Pentru Ronaldo, nu există o dietă,  ci mai degrabă un stil de viață de urmat - astfel încât nu este un efort sănătos doar pentru tata, ci pentru întreaga familie Ronaldo.


"Fiți disciplinați. Să te menții motivat și să te ții de rutină este esențial. Pentru mine, nu există loc de relaxare, așa că trebuie să fiu strict",a mai spus Ronaldo.

3. Cristiano Ronaldo îi îndeamnă pe copii să facă sport după ce au mâncat dulciuri

În ciuda unei diete stricte, Ronaldo le permite copiilor săi mici să se răsfețe ocazional cu un răsfăț, așa cum permite orice stil de viață sănătos. 

În august 2016, Ronaldo l-a postat pe fiul său de atunci, Ronaldo Jr. în vârstă de 6 ani, alergând alături de el pe o bandă de alergare. "În regulă, băieți, sunt aici și fac puțină bicicletă cu Cristiano aici pe banda de alergare", spune Ronaldo, "Am terminat cu înghețata, acum e timpul să muncim, baby!".

4. Cristiano Ronaldo investește în succesul academic și în studiile copiilor săi

Potrivit unui reportaj din 2022, Ronaldo și Rodriguez și-ar fi înscris copiii la o prestigioasă școală din Portugalia. jurnalistul Adriano Silva Marins a părut să confirme zvonurile despre școala somptuoasă, spunând: "Ceva despre care se vorbește de ceva timp, dar acum știm la ce școală au fost înscriși copiii lui Cristiano Ronaldo, este vorba de St Julians din Carvavelos, care se află la jumătatea distanței dintre Cascais și Lisabona... Este una dintre cele mai bune școli din Portugalia".

5. Copiii lui Cristiano Ronaldo au nevoie de intimitate pentru a călători și a se relaxa

Rodriguez împărtășește în emisiunea sa de pe Netflix cerințele pentru stilul de viață de lux al familiei sale, atât în călătorii, cât și acasă, spunând că au nevoie de "multe camere și o piscină privată, acces ușor la doc pentru o barcă mai mică și o bucată de teren pe care să te plimbi cu copiii și să nu trebuiască să părăsești vila pentru a-i scoate la plimbare". 

6. Familia numeroasă a lui Cristiano Ronaldo necesită strict călătorii cu avionul

În serialul său de pe Netflix, Rodriguez recunoaște, de asemenea, că ar prefera "să nu călătorească" dacă familia trebuie să aștepte două ore într-un aeroport pentru a zbura. Nu vă faceți griji - unul dintre avioanele private ale lui Ronaldo, în valoare de 25 de milioane de dolari, este suficient pentru a-și transporta familia la meciuri și la destinațiile de vacanță.

7. Cristiano Ronaldo impune o igienă strictă pentru familia sa

Fiind într-o gospodărie atât de sănătoasă, activitatea fizică și dieta lui Ronaldo nu sunt singurele lucruri pe care copiii săi le urmează alături de el. Mai ales în timpul pandemiei COVID-19, copiii lui Ronaldo trebuie să urmeze procedurile de siguranță pentru a rămâne sănătoși și fericiți alături de tatăl lor, relatează yourtango.com 

Autorul articolului: DCSport Team | Categorie: Personalitati
Tagurile articolului: cristiano ronaldo




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel