UEFA Euro 2024 Accidentare incredibilă înainte de EURO 2024. Jucătorul care ratează turneul din cauza unui incident banal

Data publicării:
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Mijlocașul a căzut de pe bicicletă și s-a rănit la picior, eveniment care l-a scos din calculele pentru Campionatul European de fotbal din Germania (14 iunie - 14 iulie).



A căzut de pe bicicletă și ratează EURO 2024

Mijlocașul Michal Sadilek va rata EURO 2024 după ce a căzut de pe bicicletă și s-a rănit la picior, a anunțat duminică purtătorul de cuvânt al naționalei de fotbal a Cehiei, citat de Reuters.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a bifat 24 de meciuri și un gol pentru selecționata Cehiei, cu care a participat la EURO 2020. Vineri, Sadilek a fost căpitanul Cehiei în amicalul cu Malta, câștigat cu 7-1, în care a fost integralist.

„Din păcate, Sadilek a căzut în timp ce mergea cu bicicleta și s-a rănit la picior”, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al echipei naționale, într-un comunicat.

„Asta e o mare lovitură pentru noi, fiindcă Michal este unul dintre jucătorii noștri experimentați. Nu întâmplător a purtat banderola de căpitan la meciul cu Malta”, a spus selecționerul Cehiei, Ivan Hasek.

Cehia va avea luni un meci de pregătire împotriva Macedoniei de Nord, înainte de a debuta la EURO 2024 împotriva Portugaliei în Grupa F, pe 18 iunie, scrie Agerpres.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

CITEȘTE ȘI Cum se simt „tricolorii” accidentați înaintea Campionatului European

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?