UEFA Euro 2024 Adi Mutu, declarații despre locul României la EURO 2024. Ce crede „Briliantul” despre selecționer și lotul echipei naționale

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul român a discutat despre obiectivul pe care ar trebui să îl îndeplinească selecționata țării noastre la EURO 2024.Fostul fotbalist a afirmat că echipa națională a Belgiei este superioară selecționatei României, dar celelalte două adversare, atât Ucraina cât și Slovacia, pot fi învinse de gruparea lui Edi Iordănescu.

„Pe hârtie, superioară ne este clar Belgia. La nivel de nume, Ucraina poate are un lot mai marcant decât al nostru, dar asta nu le dă dreptul să ne fie superiori. Eu nu cred că ne sunt superiori! Nici Ucraina, nici Slovacia. Locul 2 ar trebui să fie al nostru!”, a declarat Adrian Mutu.

Despre selecționerul român, Adi Mutu a spus că îl vede precum un om cu principii și valori sănătoase, caracterizând lotul echipei naționale ca fiind unul „echilibrat”.

„Am auzit doar cuvinte frumoase despre el”

„Este un tehnician foarte bun. Îmi place că are anumite principii și valori pe care merge și nu și le schimbă, principii sănătoase. Nu am asistat la niciun antrenament al lui, dar am auzit doar cuvinte frumoase despre el.

(n.r. - Lotul) este echilibrat, un echilibru pe care trebuie să-l menții în alcătuirea unui lot pentru EURO. Trebuie să te gândești strategic la meciurile care sunt. Edi știe foarte bine cum a făcut acest lot.

Dacă vrei să mă întrebi de neconvocările unuia sau altuia, în special a lui Mitriță, care a fost pe buzele tuturor, un subiect deschis în spațiul public, cred că Edi Iordănescu știe foarte bine ce face.

El a explicat și a dat niște semnale în care a spus că forța echipei, disciplina în cadrul grupului sunt foarte importante pentru el. Este un atu pe care naționala îl are ca să facă performanță.”, a mai spus Adi Mutu, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel