UEFA Euro 2024 Adversarele României la EURO, meciuri amicale spectaculoase. Slovacia învinge Țara Galilor cu 4-0

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook UEFA
Facebook UEFA

Echipa națională a României pare că va întâlni adversare veritabile în grupa E a Campionatului European de fotbal din Germania (14 iunie - 14 iulie).



Slovacia înscrie patru goluri cu Țara Galilor

Selecționata de fotbal a Slovaciei, viitoarea adversară a României la EURO 2024, a surclasat formația Țării Galilor cu scorul de 4-0, duminică seara, la Trnava, în ultimul său test dinaintea Campionatului European din Germania.

La 37 de ani, veteranul Juraj Kucka (45) a deschis scorul înainte de pauză, în partea secundă înscriind Robert Bozenik (56), Ethan Ampadu (60, autogol) și Laszlo Benes (90).

Selecționerul italian al gazdelor, Francesco Calzona, a aliniat echipa Martin Dubravka - Peter Pekarik, Denis Vavro (Vernon De Marco, 77), Milan Skriniar, David Hancko (Adam Obert, 71) - Juraj Kucka (Matus Bero, 82), Stanislav Lobotka, Ondrej Duda (Laszlo Benes, 71) - Ivan Schranz (Tomas Suslov, 71), Robert Bozenik (Lubomir Tupta, 77), Lukas Haraslin.

Slovacia s-a impus cu același scor (4-0) și în prima sa partidă de verificare din această lună, cu San Marino, pe 5 iunie, la Wiener Neustadt (Austria).

Slovacia va debuta în Grupa E de la EURO 2024 în data de 17 iunie, la Frankfurt, contra Belgiei, apoi va înfrunta Ucraina, pe 21 iunie, la Dusseldorf și România, pe 26 iunie, la Frankfurt, scrie Agerpres.

Programul României la EURO 2024

- Luni, 17 iunie: România – Ucraina (München, 16:00)

- Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – România (Köln, 22:00)

- Miercuri, 26 iunie: Slovacia – România (Frankfurt, 19:00)

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?