Stiri Andra a explicat de ce a avut versurile imnului scrise. "Ştiu toate strofele. Le-am cântat de atâtea ori..."

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Andra a revenit cu explicaţii după ce a fost criticată pentru faptul că a avut versurile imnului naţional scrise pe foaie. 



Andra a cântat imnul României înainte de meciul România - Elveţia de pe Arena Naţională, în faţa a peste 50.000 de oameni. Mulţi, însă, au criticat-o pe artistă pentru că avea versurile scrise pe foaie. La o zi după meci, Andra a explicat ce s-a întâmplat. 

”Acum aș vrea să le transmit un mesaj, de ce a fost prompterul. Era o plachetă, care acolo cred că e mereu. Am văzut-o la toți artiștii care au cântat. În situațiile respective, când cânți un imn alături de 50.000 de oameni, nu te poți risca. E un eveniment atât de important și cu atât de mult lume încât nu ai cum să repeți.

Nu mai există o altă dublă ca la videoclip, nu poți să îți permiți să faci vreo greșeală pentru că este imnul României. Este ceva la care nu ai cum să greșești, iar presiunea momentului și faptul că trebuie să cânți un cântec atât de important pentru întreaga țara... nu te poți risca să greșești.

Știu toate strofele, cele patru care se cântă. Le-am cântat de atâtea ori și îl știu atât de bine, dar, cu toate astea, nu te poți risca să faci măcar o greșeală. E mult prea important momentul, cântecul în sine, încât să faci vreo greșeală din cauza emoțiilor. Suntem oameni, avem emoții, trăiri. Fără astea nu putem să transmitem.

E atât de onorant pentru un artist să urce pe scenă și să cânte o țară întreagă cu el încât nu îți poți permite ca artist profesionist să faci vreo greșeală. Eu mă bucur că a ajuns emoția mea din suflet la voi prin această interpretare”, a spus Andra, într-un clip video pe Instagram.

CITEŞTE ŞI Andra, criticată pentru că a avut versurile imnului naţional scrise pe foaie, înaintea meciului România - Elveţia. "Oribil, poate înveţi versurile"

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
Tagurile articolului: andra fotbal imn national versuri





DC Media Group Audience
pixel