UEFA Euro 2024 Arma secretă a României, conform presei din Spania, la EURO 2024

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jurnaliştii spanioli au precizat care este "arma secretă" a României înainte de EURO 2024. România va debuta la turneul final luni, 17 iunie, contra Ucrainei. Totul după ce Edi Iordănescu a decis să meargă la biserica din Wurzburg, înainte de partida cu Ucraina. 

”Credința României! România are cel mai slab valoric lot dintre toate echipele calificate la EURO 2024, dar are o armă secretă. Credința în Dumnezeu și nu este un clișeu.

În Wurzburg, orașul care va fi casa naționalei României, se află o biserică ortodoxă.

Selecționerul Edi Iordănescu a recunoscut că este o persoană credincioasă și acesta ar putea fi motivul pentru care naționala României a ales acest oraș.”, a relatat as.com.

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru fanii României înainte de EURO

"Hristos s-a înălțat !!

Avem nevoie de voi, suporteri români, în număr cât mai mare și cât mai energici. Au fost multe momente triste pentru echipa națională în ultimii 8 ani. Eu sunt pregătit să îmi prezint regretele în fața voastră pentru toți acești ani dacă e nevoie. Dar să nu uităm că echipa de acum, acești băieți, această generație specială a pus și pune în luptă tot ce are mai bun. În frunte cu inima ei.

Și să nu uităm că suntem la EURO de pe primul loc în calificări și neînvinşi. Așadar, acești băieți merită cu adevărat suport și încredere. Avem în față o sărbătoare a fotbalului pentru care suntem pregătiți să dăm totul și să luăm înapoi cât mai mult !! Pentru noi și pentru voi !!

Dar vă și rog ceva! Să nu uităm că echipa are nevoie de voi mai mult că oricând tocmai atunci când lucrurile nu merg. Când pare că suntem la capătul puterilor, avem nevoie de voi să interveniți știind că un simplu strigăt pentru România ne da o putere imensă. Ca să continuăm lupta și să o întoarcem în favoarea noastră. Avem mereu nevoie de voi, la greu mai mult decât oricând.

Națională + Suporterii Români = o singură inimă", a scris Edi Iordănescu pe Facebook. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel