Turnee WTA Aryna Sabalenka, învinsă de campioana de la Wimbledon! Lidera mondială o întâlnește pe Emma Răducanu

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ocupanta locului 2 în clasamentul mondial al tenisului feminin a fost învinsă, în trei seturi, în optimile de finală ale competiției WTA 500 de la Stuttgart.



Locul 2 mondial părăsește Stuttgart-ul. Swiatek joacă pentru un loc în sferturi

Aryna Sabalenka (2 WTA) a fost învinsă de cehoaica Marketa Vondrousova (8 WTA) în trei seturi, scor 6-3 3-6 5-7, în optimile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart. Campioana de la Wimbledon de anul trecut a avut nevoie de puțin peste două ore de joc pentru a trece de bielorusă. 

De asemenea, și liderul mondial al tenisului feminin joacă în competiția de la Stuttgart. Aceasta o întâlnește pe britanica Emma Răducanu (303 WTA), pentru un loc în sferturile de finală. Acestea s-au mai confruntat în trei rânduri, de fiecare dată poloneza învingând-o pe Răducanu, în minim de seturi. 

Ruse - Garcia, în sferturile de la Rouen

Într-o altă confruntare WTA, respectiv cea din cadrul competiției WTA 250 de la Rouen, Gabriela Ruse a reușit să se califice în sferturile de finală ale turneului dotat cu premii totale de 232.244 de euro. Aceasta a trecut chiar de o reprezentantă a Franței, Clara Burel (44 WTA), în trei seturi, scor 6-0 2-6 6-3. Românca a avut nevoie de o oră și 55 de minute pentru a învinge capul de serie numărul șapte. 

Tenismena română întâlnește, la această oră, tot o franțuzoaică, pe Caroline Garcia (26 WTA), singura înfruntare dintre cele două datând din anul 2019, când Garcia a reușit să treacă de Ruse în trei seturi, scor 4-6 7-6 6-1.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee WTA




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel