UEFA Europa League Bayer Leverkusen îşi păstrează titlul de "Neverlosen". Gol în ultimul minut şi calificare în finala Europa League

Data publicării:
sursa: Pexels via Pixabay
sursa: Pexels via Pixabay

Bayer Leverkusen a fost aproape să sufere prima înfrângere a sezonului, în faţa celor de la AS Roma în semifinalele Europa League. 



După 48 de meciuri consecutive fără înfrângere, Bayer Leverkusen a fost aproape să sufere primul eşec. După ce au câştigat cu 2-0 turul semifinalelor din Europa League, la Roma, pe teren propriu Leverkusen a fost condusă cu 2-0, după o dublă reuşită de Leandro Paredes din două lovituri de la 11 m. 

În minutul 83, însă, Mancini şi-a marcat în proprie poartă. În minutul 90+7, ultimul al prelungirilor, elevii lui Xabi Alonso au egalat, însă, scorul, şi rămân neînvinşi în acest sezon. Stanisic a fost omul care i-a salvat pe "farmacişti". Bayer Leverkusen s-a calificat în finala Europa League. 

De cealaltă parte, AS Roma se luptă în Serie A pentru locul 5 cu Atalanta, ultima poziție din campionatul Italiei care asigură prezența în grupele Champions League. Ambele echipe au câte 60 de puncte și vor juca una împotriva celeilalte duminică, de la 21:45.

În cealaltă semifinală din Europa League, Atalanta a învins pe teren propriu pe Olympique Marseille, scor 3-0. în tur, rezultatul a fost 1-1. 

Astfel, finala Europa League va fi disputată între Atalanta şi Bayer Leverkusen. Germanii urmăresc o triplă istorică, după ce au câştigat campionatul în Bundesliga şi sunt calificaţi în finala Cupei Germaniei.

CITEŞTE ŞI  Italia va mai avea o echipă în Liga Campionilor

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Europa League




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel