UEFA Europa League Bayer Leverkusen îşi păstrează titlul de "Neverlosen". Gol în ultimul minut şi calificare în finala Europa League

Data publicării:
sursa: Pexels via Pixabay
sursa: Pexels via Pixabay

Bayer Leverkusen a fost aproape să sufere prima înfrângere a sezonului, în faţa celor de la AS Roma în semifinalele Europa League. 



După 48 de meciuri consecutive fără înfrângere, Bayer Leverkusen a fost aproape să sufere primul eşec. După ce au câştigat cu 2-0 turul semifinalelor din Europa League, la Roma, pe teren propriu Leverkusen a fost condusă cu 2-0, după o dublă reuşită de Leandro Paredes din două lovituri de la 11 m. 

În minutul 83, însă, Mancini şi-a marcat în proprie poartă. În minutul 90+7, ultimul al prelungirilor, elevii lui Xabi Alonso au egalat, însă, scorul, şi rămân neînvinşi în acest sezon. Stanisic a fost omul care i-a salvat pe "farmacişti". Bayer Leverkusen s-a calificat în finala Europa League. 

De cealaltă parte, AS Roma se luptă în Serie A pentru locul 5 cu Atalanta, ultima poziție din campionatul Italiei care asigură prezența în grupele Champions League. Ambele echipe au câte 60 de puncte și vor juca una împotriva celeilalte duminică, de la 21:45.

În cealaltă semifinală din Europa League, Atalanta a învins pe teren propriu pe Olympique Marseille, scor 3-0. în tur, rezultatul a fost 1-1. 

Astfel, finala Europa League va fi disputată între Atalanta şi Bayer Leverkusen. Germanii urmăresc o triplă istorică, după ce au câştigat campionatul în Bundesliga şi sunt calificaţi în finala Cupei Germaniei.

CITEŞTE ŞI  Italia va mai avea o echipă în Liga Campionilor

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Europa League




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?