UEFA Euro 2024 Biletele la ultimele meciuri ale României înainte de EURO 2024 se pun în vânzare vineri

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Federaţia Română de Fotbal a anunţat preţurile biletelor la meciurile României cu Bulgaria şi Liechtenstein, ultimele partide înainte de EURO 2024. "Naționala României va mai disputa două partide de pregătire înaintea participării la Campionatul European din Germania, ambele pe stadionul Steaua din București:

Marți, 4 iunie, ora 21:30: ROMÂNIA – Bulgaria

Vineri, 7 iunie, ora 21:00: ROMÂNIA – Liechtenstein

Biletele pentru aceste două jocuri vor fi puse în vânzare online, vineri, 17 mai, de la ora 12:00, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro și în aplicația mobilă Fan Arena by FRF, disponibilă în App Store (iOS) și Google Play (Android).

Prețul biletelor va fi de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, prețul este de 400 lei.

La ambele meciuri, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.

Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru a putea achiziționa bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puțin ale unui copil. Fiecare comandă poate conține maximum 5 bilete", transmite FRF.

Naţionala îşi caută voluntari la meciurile de la EURO 2024

România va juca în grupa E la EURO 2024, împotriva Belgiei, Slovaciei şi Ucrainei. Federaţia Română de Fotbal caută acum voluntari care să asiste naţionala la aceste meciuri. 

"Dacă locuiești în Germania, fii alături de Echipa națională de fotbal a României la EURO 2024!

Pentru activitățile complementare meciurilor de la turneul final, pe care Federația Română de Fotbal le va organiza cu ocazia EURO 2024, avem nevoie de ajutorul voluntarilor în cele trei orașe în care România va evolua, precum și în orașul care îi va găzdui pe tricolori, după cum urmează:

 Würzburg: 5 voluntari
 Köln: 40 de voluntari;
 München: 25 de voluntari;
 Frankfurt: 20 de voluntari.

La ce activități vor participa voluntarii? Activitățile din fan zone, dedicate suporterilor români, la ambasadele fanilor și fan walk.

Cine poate fi voluntar? Pasionații de fotbal, indiferent de vârstă, care vorbesc atât limba română, cât și engleză / germană, disponibili cu cel puțin o zi înainte de meciuri și în zilele de meci. Fiecare voluntar va fi recompensat cu câte un tricou și un certificat de participare.

 Cererile de înscriere pot fi trimise pe email, la adresa [email protected] și trebuie să cuprindă: datele de contact (telefon și email) și CV-ul.

Hai alături de naționala României să scriem împreună istoria EURO 2024!", transmit cei din FRF. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel