Superliga Romaniei Borcea nu are loc la Dinamo, anunţă Eugen Voicu. "Vrem să vorbim de o nouă eră la Dinamo"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Eugen Voicu, acţionarul majoritar al lui Dinamo, a exclus orice implicare în viitorul clubului a lui Cristian Borcea, fostul finanţator al clubului. 



"Pe mine nu m-a contactat niciodată şi nu e profilul pe care ni-l dorim în acţionariat. Vrem să vorbim de o nouă eră la Dinamo, în care lucrurile se întâmplă un pic diferit faţă de cum se întâmplau mai demult", a declarat Eugen Voicu la Fanatik. 

Cristi Borcea a spus într-un interviu recent că a suferit mult pentru Dinamo în perioada în care era acţionar majoritar al clubului. 

“Am avut copiii lângă mine, familia şi numai ei ştiu prin ce-am trecut. Am făcut cinci ani şi jumătate. Am avut o primă tentativă de depresie când am pierdut campionatul cu Rapid în 1999. Trei săptămâni nu am dormit.

Luam medicamente, dar după meciul cu Urziceniul mi s-a agravat. Am fost pe la clinici, domnul Ţiriac m-a trimis în Germania. Medicamente anti-depresive iau de atunci. Eu la 41 de ani m-am operat pe cord deschis. Şase ore am avut inima scoasă şi pusă deoparte.

Ştii perioada, ardeam. Erau bugete între 15 şi 18 milioane de euro. Erau orgolii. Te băteai cu Timişoara, cu Marian Iancu, zeci de milioane băgate în echipă şi 30.000 de spectatori în spate”, a povestit Cristi Borcea.

În luna februarie, Cristi Borcea a spus că va băga bani la CS Dinamo. 

”Pe cât pot, ajut Centrul de Copii și Juniori, acolo unde este Ionuț (n.r. - Lupescu). Nu vreau să fac declarații legate de sume. Da, voi investi acolo. Știu ce CCJ a avut Dinamo. Investiția se va axa pe infrastructură, pe vestiare, terenuri artificiale de iarbă. Toți dinamoviștii, cât putem, ar trebui să ajutăm și să refacem baza aceea, care este în paragină”, a declarat atunci Cristi Borcea. 

CITEŞTE ŞI Ionuţ Negoiţă e convins că Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu nu vor investi la Dinamo, dar promite că le cedează gratuit partea sa din baza de la Săftica

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?