Turnee WTA Britanica Katie Boulter, din nou triumfătoare la turneul de iarbă de la Nottingham

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După ce a trecut în semifinalele competiției de compatrioata sa, Emma Răducanu, Katie Boulter a câștigat ultimul act de la Nottingham în fața cehoaicei Karolina Pliskova.Katie Boulter câștigă un al doilea titlu pe iarba engleză

Jucătoarea britanică de tenis Katie Boulter, deținătoarea trofeului, a câștigat turneul WTA 250 de la Nottingham (Anglia), dotat cu premii în valoare totală de 267.082 de dolari, în finala căruia a învins-o duminică în trei seturi, 4-6, 6-3, 6-2, pe Karolina Pliskova din Cehia.

Boulter, în vârstă de 27 de ani, are acum în palmares trei titluri WTA, primul dintre ele cucerit chiar pe iarba de la Nottingham, în urmă cu un an.

Tot în acest sezon, ea a reușit să se impună în turneul de la San Diego (California), pe suprafață dură.

Înaintea finalei cu Pliskova, britanica a trebuit să dispute și semifinala cu compatrioata sa Emma Răducanu, campioana de la US Open 2021, de care a trecut tot în trei seturi, 6-7(13), 6-3, 6-4, la capătul unui meci-maraton de 3 ore și 27 de minute.

Cehoaica a fost nevoită la rândul ei să dispute duminică tot două meciuri, învingând-o în cursul dimineții, cu 6-7(9), 6-1, 6-4, pe franțuzoaica Diane Parry, în cealaltă semifinală.

Ediția din acest an a turneului de la Nottingham nu s-a putut derula în condiții normale din cauza ploii care a fost prezentă pe tot parcursul săptămânii, conform Agerpres.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee WTA
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel