Gimnastică Calificare pentru gimnaștii români în Cupa Mondială din Turcia. Andrei Muntean, în fruntea clasamentului la paralele. Aceștia urmează să evolueze astăzi

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Sportivii români s-au calificat în trei finale la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Antalya (Turcia), conform anunțului de pe pagina de Facebook a Federației Române de Gimnastică.




Andrei Muntean s-a calificat în finala la paralele, cu cel mai mare punctaj al calificărilor la acest aparat, 14,650 puncte, fiind urmat de gimnaștii spanioli Thierno Diallo (14,550) și Nicolau Mir (14,150).

La bară, Răzvan Marc și Roland Modoianu au fost notați cu 12,700, respectiv 12,400, prinzând finala de duminică de pe locurile 6, respectiv 7. Spaniolul Nestor Abad a avut cea mai mare notă la acest aparat, 13,500.

Pentru Roland Modoianu este prima finală la o competiție internațională, în timp ce Răzvan Marc a revenit la o etapă de Cupă Mondială după operație.

În prima zi a calificărilor, vineri, Nicholas Țarcă s-a clasat pe locul 9 la cal cu mânere cu 13,450 (prima rezervă în finală) și pe 20 la sol (12,050). Modoianu a fost al 11-lea la inele (12,450), iar Răzvan Marc a încheiat pe 14 la cal cu mânere (12,950) și pe 19 la sol (12,200).

Băieții încep concursul în două ore

Federația Română de Gimnastică a anunțat, totodată, că gimnaștii români vor concura începând cu ora 17:00, astăzi, la competiția din Antalya.

„Andrei Muntean, Răzvan Marc și Roland Modoianu vor concura de la ora 17 în finalele pe aparate la Cupa Mondială Challenge de la Antalya. Andrei va lua startul la paralele, iar Răzvan și Roland la bară fixă.”

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Gimnastică




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel