Turnee WTA Carlos Martinez e noul antrenor al Simonei Halep şi a spus cu ce l-a convins românca

Data publicării:
Foto Sonia Baciu
Foto Sonia Baciu

Simona Halep a revenit în circuitul WTA după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj, de la 4 ani la 9 luni. Românca va colabora cu Carlos Martinez, care a spus de ce a ales să o antreneze. 



"Am vorbit cu Carlos Martinez. O să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere - să spun așa - după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova. Îi admir munca foarte, foarte mult! Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună.”, a declarat Simona Halep după eliminarea de la WTA Miami, în faţa Paulei Badosa.

Carlos Martinez, care a mai lucrat cu Clara Tauson, Svetlana Kuznetsova și Daria Kasatkina, a explicat de ce a ales să lucreze cu Simona Halep. 

”Faptul că Simona a fost atât de hotărâtă că vrea să lucreze cu mine a fost ceea ce m-a convins. Dacă ea e atât de interesată, eu sunt la fel sau mai mult.

Chiar săptămâna trecută respinsesem un alt proiect foarte interesant, dar aici vorbim de Halep, o jucătoare de top, a trebuit să fac acest pas.

Am văzut că lucrurile sunt foarte clare pentru ea, în acest moment nu mai trebuie să-i arăt cum se fac lucrurile, vine deja cu acea fundație a atâtor ani de experiență.

Este o jucătoare cu multă personalitate, are un caracter puternic și știe perfect ce își dorește.

Încă nu o cunosc atât de bine, știu doar că este o fată bună, dar din ceea ce mi-a spus Darren Cahill, este și foarte pretențioasă.”, a declarat Carlos Martinez, potrivit puntodebreak.

Simona Halep vrea înapoi în topul WTA 

"Mi-e teamă să visez foarte departe, dar speranţă am avut întotdeauna. Am avut încredere că dacă fac lucrurile aşa cum trebuie pentru a fi în top, am o şansă în top. Sunt hotărâtă să le fac, dar voi vedea ce se va întâmpla. Vreau să văd dacă mă mai pot implica total în acest sport. Am o vârstă, totuşi. Am avut o carieră plină, 8-10 ani am fost mereu în top, a fost multă uzură mentală. Dar nu regret nimic", a declarat Simona Halep la Antena 3 CNN. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Turnee WTA




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel