Sporturi Ce a atras-o cel mai mult pe Larisa Iordache la Cristian Chiriță: „Nu am mai întâlnit genul acesta de gândire până acum”

Data publicării:

Larisa Iordache a povestit cum a început povestea de dragoste din ea și actualul iubit, Cristian Chiriță.



Larisa Iordache formează de ceva vreme o relație cu sportivul Cristian Chiriță, iar cei doi par mai fericiți ca niciodată. Chiar dacă s-au cunoscut într-un moment extrem de neașteptat în care fosta gimnastă nu s-ar fi gândit că între ei ar putea fi vorba despre ceva mai mult, aceștia par în prezent de nedespărțit. Invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, Larisa Iordache spune că, inițial, nu și-a dorit deloc o relație, însă conexiunea dintre cei doi a fost mult prea mare pentru a fi trecută cu vederea. 

„Ne înțelegem foarte bine și ne adaptăm reciproc asupra plăcerilor noastre. A fost o întâmplare ca el să fie tot din același domeniu. În perioada când noi am început să vorbim, fiind singuri amândoi, am început să vorbim doar ca prieteni. Eu eram într-o perioadă în care nu-mi doream să-mi complic cumva viața, dar, în același timp, nici nu aș fi spus „nu”, dacă cineva își dorea cu adevărat să facă parte din viața mea. Am fost sceptică la început, i-am zis că putem fi amici, iar el a zis că nu-i niciun fel de problemă.

Am început să vorbim, iar după 2-3 săptămâni am început să simțim lucruri unul pentru celălalt, cum ar fi grijă, să ne fim alături, să ieșim împreună. La început, a fost ciudat, pentru că eu, nedorindu-mi o relație, pentru că eu mereu sunt 100% acolo, nu voiam să mai fac asta acum, pentru că mereu m-am lăsat pe mine în spate, dar cu el mi-a fost totul foarte natural. Am înțelegere din partea lui, ne susținem și ușor, ușor am început să simțim mai mult. Am hotărât să formăm o relație.”, a declarat Larisa Iordache, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Își găsesc mereu timp de petrecut în doi

Ceea ce o atrage cel mai mult pe sportivă la actualul partener de viață este faptul că acesta nu pune niciun fel de presiune asupra sa și lasă perfect lucrurile să evolueze cât mai natural. Asta nu înseamnă însă că cei doi nu își găsesc constant timp de petrecut împreună, întrucât, în ciuda carierelor profesionale încărcate, cei doi își dedică foarte mult timp și pentru cuplu.

„Nu simt presiune, că trebuie să fac un sacrificiu să stau cu el, simțim nevoia să stăm împreună, să ne cunoaștem în continuare. Suntem în dezvoltare absolută în fiecare zi și cumva simțim nevoia să stăm împreună, să ne ajutăm. Fiecare dintre noi avem un program încărcat, dar ne înțelegem. Cum și eu am făcut sport de performanță 20 de ani îl înțeleg și îl susțin, el este în continuare în activitate. E o senzație aparte când merg la meciuri cu el.”, a mai dezvăluit ea.

„El este foarte hotărât, pe mine asta m-a speriat”

Larisa Iordache nu exclude nici posibilitatea de a ajunge în fața altarului cu actualul partener de viață, întrucât, spune ea, și-a imaginat acest moment de ceva timp. 

„Orice femeie cred că-și dorește să-și formeze o familie, să aibă o nuntă. M-am gândit la asta, pentru că e ceva natural. Eu sunt mai realistă, față de el, mai rezervată, mai dură cu mine, pentru că lucrurile prin care am trecut nu au fost ușoare, dar în același timp visez, pentru că am încredere că lucrurile vor decurge bine. El este foarte hotărât, pe mine asta m-a speriat din prima, era foarte hotărât și este un bărbat care știe ce-și dorește, știe pe cine dorește lângă el, iar asta m-a speriat, pentru că nu am mai întâlnit genul acesta de gândire până acum.”, ne-a mai dezvăluit Larisa.

Andreea Cercel | Categorie: Sporturi




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel