Turnee WTA Ce a spus Simona Halep, după retragerea de la Trophée Clarins. „Aceeași durere...”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Campioana română a oferit prima reacție după ce s-a retras din competiția WTA 125 Trophée Clarins. Halep câștigase primul set al meciului, dar a acuzat dureri la unul dintre genunchi, fapt ce a determinat-o să părăsească turneul din capitala Franței.



Durerea resimțită la Miami, prezentă și la Paris

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (1149 WTA) s-a retras din primul meci de pe suprafața de zgură de la revenire, din cadrul turneului Trophée Clarins (WTA 125). Turneul care are loc la Paris este dotat cu premii totale de 100.000 de euro.

Halep a câștigat prima manșă în fața americancei McCartney Kessler (123 WTA), scor 7-5, dar a trebuit să se retragă în cel de-al doilea set, la scorul de 3-2 pentru Kessler, după ce a solicitat intervenția terapeutului de două ori. Simona a acuzat dureri la unul dintre genunchi, lucru ce i-a determinat retragerea din meci. 

Campioana română care a revenit pe teren în luna martie, după suspendarea de dopaj, s-a pregătit intens pentru a debuta în sezonul de zgură de anul acesta. Halep a acceptat invitația specială a organizatorilor turneului WTA 125 Clarins Trophy și a trebuit să evolueze marți, 14 mai, dar planurile organizatorilor au fost date peste cap din cauza ploii. Astfel, meciul româncei a fost amânat pentru data de 15 mai.

CITEȘTE ȘI Simona Halep și Irina Begu, cu un pas mai aproape de Jocurile Olimpice. Comunicatul ITF despre jucătoare

„Aceeași durere de genunchi ca la Miami (n.r. - turneul Masters 1000 de la Miami), prea riscant să continui”, au fost spusele Simonei Halep, conform jurnalistului francez Eric Salliot. 

«La même douleur au genou qu’à Miami. Trop dangereux de continuer ». @Simona_Halep contrainte à l’abandon au @TropheeClarins. pic.twitter.com/qpddbSvifF

— Eric Salliot (@ericsalliot) May 15, 2024

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Turnee WTA




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?