UEFA Euro 2024 Ce echipă de fotbal va completa grupa E, în care se află România. Ucraina - Islanda se joacă în această seară

Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Finalele barajelor pentru calificarea la EURO 2024 se dispută astăzi, 26 martie. Cel mai important meci pentru România este duelul dintre Ucraina și Islanda, în urma căruia țara noastră își va afla adversara de la turneul final din vară, din Germania. 



Duelul Ucraina - Islanda, cine va ajunge în grupa E?

În această seară, de la ora 21:45, naționalele Ucrainei și a Islandei se vor întâlni cu scopul de se califica la turneul final din Germania. Una dintre aceste formații va ajunge în grupa României la EURO 2024. 

Ucraina s-a calificat în ultimul moment în semifinala barajului, după ce a întors scorul în meciul contra echipei naționale a Bosnia și Herțegovina, scor 2-1. Pe de altă parte, Islanda a învins Israelul cu scorul de 4-1.

Alte patru țări, în lupta pentru EURO 2024

Naționalele Georgiei, Greciei, Țării Galilor și Poloniei vor încerca să învingă astăzi, pentru a completa celelalte grupe ale competiției din vară. La finalul zilei, se vor afla ultimele trei participante la turneul final din Germania, inclusiv viitoarea adversară a României.

Meciul dintre Georgia și Grecia, de la orele 19

Ambele selecționate au arătat un joc bun în precedentele partide, respectiv Georgia - Luxemburg, scor 2-0, Grecia - Kazahstan, scor 5-0.

În finala barajului, cele două se luptă pentru a accede în grupa F, alături de Turcia, Portugalia, Cehia.

Partida Țara Galilor - Polonia, de la 21:45

Echipa Țării Galilor s-a calificat în finala barajului după ce a învins clar Finlanda, cu scorul de 4-1. Nici Polonia nu s-a sfiit să acorde un 5-1 împotriva Estoniei.

În finala barajului, cele două echipe încearcă să se califice în grupa D, completată de naționalele Olandei, Austriei și Franței.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel