UEFA Euro 2024 CFR Cluj, acuzată de un fotbalist. "Din cauza lor am pierdut EURO 2024"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

CFR Cluj se pregăteşte de noul sezon sub comanda lui Dan Petrescu, dar nu e ocolită de scandaluri. Un fotbalist român îi acuză pe clujeni că l-au făcut să rateze lotul pentru EURO 2024. Cristi Manea s-a transferat în această vară la FC Rapid, liber de contract, după ce şi-a încheiat contractul cu CFR Cluj. Manea nu a mai fost folosit de clujeni după ce a refuzat să îşi prelungească contractul şi spune acum că din cauza celor de la CFR nu a fost în lotul naţionalei pentru EURO 2024. 

”Nu mă interesează (n.r. - ce spun cei de la CFR că a semnat cu Rapid). Sunt supărat, normal că sunt supărat.

Pentru că nu am mai jucat în ultimele meciuri (n.r. - din sezonul trecut) și am pierdut și campionatul european. Sunt mândru de băieți, mi-a părut rău  că au fost eliminați", a declarat Cristi Manea la revenirea în ţară a lotului celor de la FC Rapid. 

Manea vrea înapoi la naţională 

"Normal, orice jucător are asta în cap, voi da totul zi de zi și sper să mă întorc la națională.

Normal că mă așteptam (n.r. - ca cei de la CFR Cluj) să mă sprijine mai mult, dar asa e in România, când expiră contractul nu mai poți juca”, a mai spus fotbalistul. 

Pe postul lui Cristi Manea la naţională a fost titular la EURO 2024 Andrei Raţiu, care a avut evoluţii foarte apreciate. Manea este, însă, un fotbalist polivalent şi ar fi putut juca pe mai multe posturi, dar fi putut de asemenea să asigure şi dublajul pentru Andrei Raţiu. 

În locul lăsat liber de Cristi Manea a fost convocat Vasile Mogoş, care a fost titular în optimile de finală, cu Olanda, dar care a fost schimbat în prima repriză, după ce a fost lovit tare de Denzel Dumfries. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?