UEFA Euro 2024 Ciprian Marica, reacție la comportamentul lui Ronaldo din meciul cu Slovenia

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Selecționata Portugaliei a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a se califica în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal, reușind să învingă Slovenia cu 3-0.



Ronaldo „trebuie să dea dovadă de bărbăție”

Cristiano Ronaldo, starul selecționatei Portugaliei, a trecut de la „tristețea inițială”, după ratarea unui penalty în prelungirile meciului cu Slovenia, care i-a provocat lacrimile, la „bucuria de la final”, determinată de calificarea echipei sale în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024.

Căpitanul portughez în vârstă de 39 de ani a executat toate fazele fixe ale meciului, dar fără succes. Lovitura de la 11 metri acordată Portugaliei, în minutul 105, a fost ratată de către Ronaldo, fapt ce i-a provocat lacrimile.

Fostul internațional Ciprian Marica a comentat momentul, spunând că Ronaldo trebuie să de dovadă de forță în fața tuturor, mai ales că are responsabilitatea de căpitan.

„Eu cred că e prea mult, nu-l văd. Trebuie să dai dovadă de bărbăție. Trebuie să demonstrezi că ești căpitanul echipei. Nu-l văd pe Maradona făcând asta (n.r. - să plângă).

E o tensiune, dar nu e cazul la el. Nu avea presiune că trece pe bancă dacă nu marchează”, a spus Ciprian Marica, potrivit sport.ro

Selecționata Portugaliei s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal, după ce a învins Slovenia cu 3-0 la loviturile de departajare, luni seara, pe Frankfurt Arena, într-un meci în care scorul a fost alb atât la finalul celor 90 de minute regulamentare, cât și al prelungirilor.

Portugalia va înfrunta în sferturile de finală selecționata Franței, într-o reeditare a finalei EURO 2016, câștigată de lusitani cu 1-0 după prelungiri, pe Stade de France, meci în care același Cristiano Ronaldo a părăsit terenul în lacrimi, după doar 25 de minute de joc, din cauza unei accidentări.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel