Superliga Romaniei Coşmarul loviturilor de la 11 m. Oţelul ratează penalty în barajul cu U Cluj şi ratează cupele europene

Data publicării:
Foto Iulia Horovei, DC Sport
Foto Iulia Horovei, DC Sport

Oţelul Galaţi a primit vizita Universităţii Cluj în barajul echipelor din playout pentru cupele europene. 



Stadionul de la Galaţi a fost aproape plin, după ce oficialii clubului au decis să lase intrarea liberă la această partidă. Meciul s-a disputat la doar 4 zile de la finala Cupei României, pierdută de Oţelul la loviturile de departajare, contra Corvinului Hunedoara. 

Oţelul Galaţi a jucat mai bine în prima repriză şi a ratat o ocazie imensă de a deschide scorul. Rusevic a avut şansa de a înscrie de la 11 m, însă a ratat. 

În finalul primei reprize, Maciel a primit o pasă excelentă de la Eduard Pap, însă nu a reuşit să şuteze spre poarta clujenilor, după ce Thalisson l-a deposedat impecabil, aşa că la pauză s-a intrat cu scor egal, 0-0. 

Repriza a doua a adus o adevărată lovitură de teatru la Galaţi. Fără şut pe poartă în prima repriză, Universitatea Cluj a reuşit să deschidă scorul pe contraatac. Anselmo, jucător introdus după pauză de Ioan Ovidiu Sabău, a reuşit să îl învingă pe Eduard Pap. În minutul 73, acelaşi Anselmo a scăpat singur cu portarul Eduard Pap şi l-a executat pentru 2-0. 

Universitatea Cluj va juca împotriva celor de la Universitatea Craiova pentru un loc în preliminariile Conference League. De menţionat este că acest meci va avea loc doar dacă cei de la Corvinul Hunedoara primesc licenţă UEFA şi vor putea reprezenta România în Europa League. În caz contrar, Universitatea Cluj va disputa barajul cu cei de la Farul Constanţa. 

Ioan Varga le cere celor de la Corvinul să o lase pe Farul în cupele europene 

"Vreau să mergem în Europa cu toții pentru România. Mi-ar plăcea să meargă inclusiv Gică Hagi. Poate că ar fi frumos ca Hunedoara să renunțe pentru România și să-l lase pe Gică Hagi să meargă în cupele europene", a spus Neluțu Varga, într-un mesaj transmis către Prima Sport.

CITEŞTE ŞI Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Ioan Varga cere Corvinului să cedeze locul în Europa Farului. Mihai Rotaru spune că Oţelul sau U Cluj pot juca de 2 ori barajul

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?