Fotbal Cristi Balaj ştie de ce Emil Grădinescu a reacţionat dur la adresa arbitrilor din meciul CFR - FCSB. "Când faci conexiunea, accepţi o asemenea reacţie"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Emil Grădinescu a vorbit în cuvinte dure despre George Găman şi Sebastian Colţescu după meciul dintre CFR Cluj şi FCSB, de duminica trecută. La aproape o săptămână distanţă, Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, i-a răspuns comentatorului sportiv. 



În minutul 51 al partidei din Gruia, Florinel Coman a înscris un gol spectaculos, anulat însă pentru un presupus fault. Emil Grădinescu i-a atacat dur pe cei doi arbitri, centralul Sebastian Colţescu şi asistentul VAR George Găman. 

"Colţescu, Găman, toată cariera voastră nu mai valorează 2 lei. Sunteţi nişte găinari", a scris Grădinescu pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI Emil Grădinescu i-a făcut "găinari" pe arbitrii meciului CFR Cluj - FCSB. După meci, a continuat criticile: "E ca şi cum am primi un scuipat în ochi"

La aproape o săptămână distanţă, Cristi Balaj i-a răspuns lui Grădinescu. 

"Emil este prietenul meu şi ştiu că ţine cu FCSB, şi-a şi asumat acest lucru, chiar dacă nu este fan Gigi Becali. I-a fost greu să se detaşeze. Şi el este genul de comentator sau om sportiv, om de presă, care iubeşte foarte mult fotbalul din Anglia. Atunci când faci o conexiune între suporterul Emil şi suporterul fotbalului din Anglia în care se lasă jocul mult mai liber, atunci accepţi o asemenea reacţie. 

Nu pot să vorbesc decât de bine de el, şi nu o să îmi permit niciodată, pentru că nu o să îmi stric niciodată prietenii din cauza fotbalului", a declarat Cristi Balaj la Fanatik Superliga

"Gigi Becali, când a vorbit a doua oară, nu a spus că nu a fost fault" 

”Din punctul meu de vedere trebuia oprit jocul imediat. Vreau să sesizez ceva. Gigi când a vorbit a doua oară, după ce s-a consultat cu Tudor (n.r. Alexandru Tudor, fost arbitru român), ei nu au spus că nu e fault.

Ei vorbeau folosindu-se de o traducere mot-a-mot. Și sensul poate să fie diferit. UEFA nu asta a vrut să spună. UEFA spune că dacă premergător a fost o acțiune neregulamentară împotriva echipei care a primit golul, trebuie anulat.

Tudor nu spune că nu a fost fault, el se folosește că nu trebuia fluierat pentru că nu era acțiune de atac, că era în cealaltă jumătate a terenului, nu există așa ceva.”, a spus Cristi Balaj, conform sursei citate. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel