UEFA Euro 2024 Cum îţi poţi lua bilet la România - Olanda, meciul din optimile EURO 2024

Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Federaţia Română de Fotbal a anunţat procedura de achiziţie a biletelor la meciul România - Olanda, din optimile EURO2024. "Partida e programată marți, 2 iulie, de la ora locală 18:00, la Munchen.

Astfel, urmează ca în perioada imediat următoare, cei care au cumpărat bilete la cel puțin un meci din cadrul grupelor să primească un email de inștiințare de la UEFA cu posibilitatea de a cumpăra până la 4 bilete, orice categorie.

Ulterior, aceștia vor avea la dispoziție până la 24 de ore să achiziționeze biletele.

Tichetele ce vor rămâne disponibile, dacă va mai fi cazul, vor putea fi achiziționate apoi direct de pe site-ul de ticketing UEFA.

Conform regulamentului, fanii români au rezervate pentru acest meci 7.000 de bilete. Totuși, Federația Română de Fotbal a demarat un dialog cu UEFA și încearcă să obțină dublarea acestui număr", transmite FRF.

România s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2024 după ce a câştigat grupa E. Olanda a terminat pe locul 3 în grupa ei, în spatele Austriei şi Franţei. 

Edi Iordănescu le mulţumeşte suporterilor 

”Eu încep prin a face o reverență suporterilor echipei naționale. De aici, de acasă, de pretutindeni. Ce am trăit aici, zilele astea, în aceste jocuri și astăzi, bineînțeles, cred că trăiești o dată în viață. Atâta căldură, suport, sprijin.

Cred că în istoria echipei naționale fanii nu au fost atât de aproape și atât de implicați. De acolo vine cea mai mare presiune, că nu vrem să-i dezamăgim. Cred că trebuie să fie mândri toți”â

E ceva formidabil și îmi doresc sa continue cât mai mult! România si-a regăsit spiritul și nu are voie sa îl mai piardă. Nici Generația de Aur nu s-a bucurat de o asemenea susținere!

Au fost patru meciuri în acest an în care am fost conduși și am revenit. Am refuzat să pierdem. Câștigăm cu inimă, cu inteligență”, a mai spus Edi Iordănescu.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel