Superliga Romaniei Daniel Niculae va fi cercetat în stare de libertate. "Are calitatea de suspect"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Daniel Niculae, preşedintele FC Rapid, a plecat de la Parchet, unde a fost audiat într-un dosar privind materialele pirotehnice pe stadioane, şi va fi cercetat în stare de libertate. 



Conform Digi24, "audierea lui Daniel Niculae a durat în jur de două ore, iar plecarea de la Parchet a oficialului echipei Rapid s-a produs în jurul orei 12:30.

Daniel Niculae are calitatea de suspect și va fi cercetat în stare de libertate".

"Anchetatorii susțin că Niculae ar fi fost de acord cu introducerea și folosirea materialelor pirotehnice în timpul meciului Rapid - FCSB și la jocurile de pe Stadionul Giulești”, a explicat jurnalistul Valentin Stan.

De altfel, după meciul dintre Rapid şi FCSB de pe Arena Naţională, Daniel Niculae a susţinut că suporterii ar trebui să aibă voie să facă spectacole pirotehnice, cât timp situaţia nu degenerează. 

"Cred că ați văzut și dumneavoastră că anul acesta suporterii Rapidului se comportă exemplar. Cred că se poate interveni pe acea lege, Legea 4, face parte din spectacolul oferit de galerii.

Atât timp cât nu degenerează, spectacolele pirotehnice pot fi lăsate să facă parte din arsenalul galeriei. Fanii Rapidului au fost exemplari în ultimii ani din toate punctele de vedere. Au fost 9.000 de suporteri de la FCSB, restul rapidiști, și nu au fost incidente”, a declarat Daniel Niculae.

Amintim că Daniel Niculae a fost ridicat de poliţişti de la domiciliu, după ce nu a răspuns la telefon. El a fost dus la audieri într-un dosar care vizează modalitatea prin care sunt introduse materiale pirotehnice pe stadion. La percheziţiile făcute de poliţişti la mai multe adrese, printre care şi cele ale unor lideri de brigăzi din galeria Rapidului, s-au găsit mai multe arme şi materiale pirotehnice. 

CITEŞTE ŞI Poliţia Capitalei, prima reacţie în cazul Daniel Niculae. Preşedintele FC Rapid, dus la audieri în cazul petardelor de pe stadion

Dan Şucu nu ia în calcul să îl schimbe pe Niculae 

Finanţatorul giuleştenilor, Dan Şucu, nu a luat în calcul măsura schimbării din funcţie a lui Daniel Niculae momentan. 

"Din ce ştiu eu despre Daniel, pentru el nu există decât Rapid, viaţa lui este legată de Rapid, dedicaţia lui şi cinstea cu care îşi desfăşoară activitatea sunt indubitabile.

Aş vrea să ştiu mai multe despre ce e acolo înainte de a mă gândi la orice altceva”, a declarat Dan Şucu la AS.ro LIVE. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?