UEFA Euro 2024 Denis Alibec a creat supertricolorul

Data publicării:
Sursa: Agerpres (Foto ilustrativ de la meciul naţionalei cu Elveţia)
Sursa: Agerpres (Foto ilustrativ de la meciul naţionalei cu Elveţia)

România va debuta la EURO 2024 împotriva Ucrainei, luni, 17 iunie, de la ora 16:00. Cu 3 zile înaintea meciului, Denis Alibec a acceptat provocarea de a crea "supetricolorul", fotbalistul care însumează cel mai bine toate calităţile din lot. 

Întrebat cine are cea mai bună detentă, Alibec a răspuns "Niţă, cu siguranţă". La capitolul forţă, Denis Alibec l-a numit pe Radu Drăguşin. Supetricolorul, în opinia fotbalistului naţionalei, ar trebui "să aibă viteza lui Mihăilă, dribling ca al lui Coman, şutul cu dreptul al lui Stanciu, şutul cu stângul al lui Man, pasa lungă a lui Burcă, deposedarea lui Marius Marin, simţul porţii lui Denis Alibec, condiţia fizică a lui Raţiu şi mentalitatea grupului". 

Arma secretă a României, conform presei din Spania, la EURO 2024

Jurnaliştii spanioli au precizat care este "arma secretă" a României înainte de EURO 2024. România va debuta la turneul final luni, 17 iunie, contra Ucrainei. 

Totul după ce Edi Iordănescu a decis să meargă la biserica din Wurzburg, înainte de partida cu Ucraina. 

”Credința României! România are cel mai slab valoric lot dintre toate echipele calificate la EURO 2024, dar are o armă secretă. Credința în Dumnezeu și nu este un clișeu.

În Wurzburg, orașul care va fi casa naționalei României, se află o biserică ortodoxă.

Selecționerul Edi Iordănescu a recunoscut că este o persoană credincioasă și acesta ar putea fi motivul pentru care naționala României a ales acest oraș.”, a relatat as.com.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel