UEFA Euro 2024 Denis Alibec ar putea rata EURO. Răzvan Burleanu spune că atacantul trebuia să se opereze în urmă cu 2-3 săptămâni, dar a amânat

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Denis Alibec nu va juca în meciul dintre România şi Bulgaria, de pe stadionul Ghencea, iar Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, dă de înţeles că atacantul care a evoluat în ultimele luni la Al Muaither, în Qatar, ar putea chiar să rateze turneul final. 



Burleanu a spus că acesta a suferit o mică intervenţie chirurgicală la picior, care ar fi trebuit să fie făcută în urmă cu două-trei săptămâni pentru a se putea reface total până la EURO.

"Am fost ieri în cantonamentul jucătorilor, am stat de vorbă cu Denis şi cu ceilalţi jucători. Ne pare foarte rău de această situaţie, mai ales că ar fi trebuit să se opereze de acum două-trei săptămâni, astfel încât să fie evitată o astfel de situaţie. Acum aşteptăm staff-ul medical să îşi facă treaba, sperăm să poată fi recuperat. E prematur să spunem dacă va fi prezent sau nu la EURO, la el este o tăietură şi depinde de cât de repede se va recupera. Plus că nu este la mână, este la picior, şi asta va face şi mai dificilă recuperarea. Ne-am fi dorit ca această intervenţie medicală să fi avut loc acum două-trei săptămâni, mai ales că Denis Alibec s-a alăturat lotului naţional mai devreme decât ceilalţi tricolori", a declarat Răzvan Burleanu. 

Nici Burcă nu joacă cu Bulgaria

"În privinţa lui Andrei Burcă, staff-ul medical trebuie să continue aceste rapoarte şi să nu avem niciun risc atunci când el intră pe teren, mai ales că e vorba de participarea lui la EURO. În momentul de faţă acestea sunt cele mai mari semne de întrebare pe care le avem. Andrei îşi doreşte să revină cât mai repede, l-am găsit destul de supărat că nu poate să intre în programul de pregătire şi că nu poate fi în această seară alături de jucători", a declarat Burleanu.

Iată lotul ales de Edi Iordănescu pentru partida cu Bulgaria 

Edi Iordănescu s-a decis în ceea ce privește alegerea jucătorilor pentru meciul amical din această seară dintre România și Bulgaria. Partida de pregătire înaintea Campionatului European din Germania este programată marți, de la ora 21:30, pe Stadionul „Steaua” din București.

Toți cei patru portari ai echipei naționale vor fi prezenți, respectiv Niță, Moldovan, Târnovanu și Sava.

Dintre fundași, Iordănescu i-a ales pe: Rațiu, Mogoș, Drăgușin, Rus, Nedelcearu, Bancu, Racovițan. 

Mijlocașii din meciul cu Bulgaria vor fi: M. Marin, Cicâldău, Sorescu, R. Marin, Stanciu, Șut, Hagi, Olaru și Grameni.

În ceea ce privește atacanții, Iordănescu i-a ales pe Mihăilă, Man, Coman, Drăguș, Bîrligea și Pușcaș. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?