UEFA Euro 2024 Denis Drăguş s-a dus direct în tribună după meciul România - Ucraina 3-0

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Denis Drăguş a marcat al treilea gol al României contra Ucrainei şi, la final, s-a dus direct în tribună. Atacantul naţionalei a mers în tribună şi şi-a îmbrăţişat soţia şi copilul, iar imaginile bucuriei erau evidente. Vanessa, soţia lui Drăguş, a venit la meciul de pe Allianz Arena cu cele două fiice ale fotbalistului, îmbrăcate în echipamentul României. 

"Nu cred că există zi mai frumoasă pentru un jucător. Trebuie să credeţi în noi. Sperăm că am dat românilor ceea ce meritau, ce aşteptau, e incredibil", a declarat Denis Drăguş la finalul partidei. 

Edi Iordănescu a cerut românilor să nu compare actuala generaţie de la naţională cu Generaţia de Aur, ci să îi poreclească "generaţia de suflet". 

"Felicit băieţii, efectiv au fost fabuloşi. Referitor la această generaţie, vă rog ceva. Am văzut deja că începe să fie numită în fel şi fel. Sunt antrenorul lor şi vă rog cu toată puterea: Nu o numiţi în niciun fel. Au fost generaţii de aur, au fost extraordinari în trecut, au făcut performanţă. Această generaţie nu reprezintă niciun metal. E generaţia de suflet. E echipa care a pus cel mai mult suflet. Şi ştiu multe din trecut. Suflet ca generaţia asta şi o inimă atât de mare nu a mai fost. Românii trebuie să înveţe să o iubească şi să pună suflet alături de ei. 

Băieţii ăştia au dat multe borne peste cap. Au alergat continuu, până au căzut din picioare. Au făcut un efort fantastic. E meritul lor total şi eu le sunt recunoscător şi sunt mândru de ei", a declarat Edi Iordănescu. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel