UEFA Euro 2024 Denis Drăguş şi Nicolae Stanciu, declaraţii după victoria cu Ucraina. "Am jucat pentru ţara noastră" / "Sperăm că am dat românilor ce meritau"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

România a învins Ucraina cu 3-0 în meciul de debut la EURO 2024. "Nu cred că există zi mai frumoasă pentru un jucător. Trebuie să credeţi în noi. Sperăm că am dat românilor ceea ce meritau, ce aşteptau, e incredibil", a declarat Denis Drăguş la finalul partidei. 

Drăguş a marcat golul de 3-0, din pasa lui Dennis Man. 

Nicolae Stanciu a fost declarat omul meciului şi a primit şi un trofeu pentru acest lucru. 

"Cred că după naşterea fetiţelor mele, e cea mai fericită zi, atât din viaţa mea, cât şi a colegilor. Cred că ce am trăit azi nu se mai poate repeta, e de neegalat. Vreau să le mulţumesc din suflet, eu şi colegii mei, acestor suporteri minunaţi. Ce ne-au făcut să simţim azi, în timpul meciului şi la imn, e ceva ce trăieşti o dată în viaţă. Sper că i-am făcut fericiţi, mândri de noi. Am jucat pentru ţara noastră, pentru români, sper că le-am făcut o bucurie azi. 

Mă bucur că mi-a ieşit execuţia. Pentru mine nu e important să fiu pe lista marcatorilor, tot ce îmi doresc e ca echipa naţională să aibă rezultate, victorii. Nu mă interesează cine marchează. Nici pe mine, nici pe colegii mei", a declarat şi Nicolae Stanciu. 

România se impune cu 3-0 în faţa Ucrainei la EURO 2024 şi se instalează în fruntea grupei E, în aşteptarea meciului dintre Belgia şi Slovacia. 

Nicolae Stanciu a deschis scorul cu un şut senzaţional în prima repriză, direct în vinclul porţii apărate de Andriy Lunin, portarul lui Real Madrid. Răzvan Marin a dus scorul la 2-0 după pauză, cu un şut din afara careului, fără preluare, la colţul lung. Denis Drăguş a făcut 3-0 doar 2 minute mai târziu, din pasa lui Dennis Man. 

Dennis Man are 2 assist-uri în acest meci. 

Pentru România este a doua victorie din istorie la EURO, după meciul câştigat contra Angliei în 2000, scor 3-2. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024
logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel