UEFA Euro 2024 Dina Grameni, entuziasmat de convocarea la naţională. Ar putea prinde lotul de EURO 2024

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Constantin "Dina" Grameni are doar 20 de ani, dar a fost deja convocat la echipa naţională a României, după evoluţiile foarte bune de la Farul Constanţa. 



"Să ajungi la naţională cred că e visul oricărui copil când se apucă de fotbal. E un lucru care nu mă aşteptam să vină atât de repede, dar asta mă motivează să dau totul, să muncesc mai mult. Este o confirmare a faptului că munca dă roade. Nici nu conştientizam ce s-a întâmplat atunci când am fost anunţat. Sunt fericit că s-a întâmplat aşa. Eu îmi doresc să debutez la echipa naţională cât mai repede posibil şi voi da totul", a afirmat Grameni într-un interviu pentru pagina de YouTube a FRF.

El a spus că a avut deja o primă discuţie cu selecţionerul Edward Iordănescu, cel care i-a transmis că singur şi-a câştigat locul la naţională prin jocul prestat la echipa de club.

"Am avut o discuţie cu selecţionerul deja, iar colegii sper să mă primească bine, pentru că pe majoritatea îi cunosc. Sunt mulţi care au terminat junioratul la Academia Hagi, ne cunoaştem de acolo. Nu cred că va fi niciun fel de problemă de adaptare. Selecţionerul mi-a spus că eu singur mi-am câştigat locul la echipa naţională, că ne sprijină, că ne va ajuta cu tot ceea ce poate pentru a deveni cea mai bună versiune a noastră. Acest lucru ne responsabilizează în primul rând şi ne motivează să dăm totul pe teren, să ajungem la un nivel cât mai înalt", a completat mijlocaşul.

Grameni speră să nu dezamăgească la lotul naţional şi să fructifice oportunitatea pe care o are: "Cea mai fericită zi din viaţa mea a fost anul trecut când am câştigat titlul cu Farul Constanţa şi apoi când am fost selecţionat la echipa naţională. Mai ales că vine în preajma unui Campionat European. E ceva măreţ şi era ceva nesperat. Şi e o oportunitate foarte mare, sper să mă ridic la nivelul acestei şanse", conform Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?